Tuinkantoor mansardedak

Voor een tuinkantoor mansardedak bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Een mansardedak is een dakvorm met gebroken, naar buiten geknikte vlakken. Bij een mansardedak is het onderste gedeelte van het schuine dak steiler dan het bovenste gedeelte. Deze dakvorm komt in verschillende vormen voor. De bekendste zijn te beschouwen als varianten op het zadeldak en het schilddak. 
Op deze pagina vindt u verschillende modellen van het merk Grandcasa. Doordat wij 100% maatwerk leveren is het praktisch onmogelijk om al onze modellen te laten zien op deze pagina. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Niets is ons te gek! 
Heeft u al een ontwerp in gedachte of zelfs op papier, en kunt u deze niet vinden tussen ons aanbod? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij zullen uw wensen in behandeling nemen en met een passend ontwerp en offerte bij u terug komen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze verwarmde, overdekte showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. Hier staan prachtige tuinkantoren, blokhutten, tuinhuizen, chalets en overkappingen voor u opgebouwd. Ook is het mogelijk om samen met een van onze adviseurs een 3D tekening te ontwerpen. Eerst neemt u samen met een van onze adviseurs uw wensen door, aan de hand van deze wensen wordt er dan een passende tekening met offerte voor u gemaakt. Dit geeft u een duidelijk beeld van het uiteindelijke bouwwerk en u weet precies waar u aan toe bent. 
Voor een bezoekje aan onze showroom raden wij u aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een adviseur beschikbaar is voor u. 7 artikel(en)

per pagina

 • Grandcasa blokhut mansardedak Silvolde

  Deze maatwerk blokhut type Silvolde is afgebeeld met een mansardedak, een enkele deur en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Deze klassieke blokhut met typisch Nederlands geknikte dakvorm geeft veel sfeer aan uw tuin en is tevens ideaal geschikt als zolderruimte of mezzanine. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Silvolde kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Lafeu

  Meer info
 • Grandcasa blokhut mansardedak Netterden

  Deze maatwerk blokhut type Netterden is afgebeeld met een mansardedak, een enkele deur en een vleugelraam voorzien van dubbel glas. Deze klassieke blokhut met typisch Nederlands geknikte dakvorm geeft veel sfeer aan uw tuin en is tevens ideaal geschikt als zolderruimte. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Netterden kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Ophelia

  Meer info
 • Grandcasa blokhut mansardedak Eerbeek

  Deze maatwerk blokhut type Eerbeek is afgebeeld met een mansardedak, een dubbele deur en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Deze klassieke blokhut met typisch Nederlands geknikte dakvorm geeft veel sfeer aan uw tuin en is tevens ideaal geschikt als zolderruimte. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Eerbeek kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Osric

  Meer info
 • Grandcasa blokhut mansardedak Azewijn

  Deze maatwerk blokhut type Azewijn is afgebeeld met een mansardedak, een enkele deur en twee uitzetramen voorzien van dubbel glas. Deze klassieke blokhut met typisch Nederlands geknikte dakvorm geeft veel sfeer aan uw tuin en is tevens ideaal geschikt als zolderruimte. Ook is dit model heel geschikt als tuinkantoor. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Azewijn kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Imogen

  Meer info
 • Grandcasa blokhut mansardedak Den Helder

  Deze maatwerk blokhut type Den Helder is afgebeeld met een mansardedak, dubbele deur en twee uitzetramen voorzien van dubbel glas. De aanbouwblokhut is voorzien van een volhouten enkele deur. Mooie blokhut met een aanbouwblokhut welke als berging kan dienen. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Den Helder kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Terrin

  Meer info
 • Grandcasa blokhut mansardedak Leiden

  Deze maatwerk blokhut type Leiden is afgebeeld met een mansardedak, dubbele deur en twee uitzetramen voorzien van dubbel glas. De aanbouwblokhut is voorzien van een volhouten enkele deur. Mooie blokhut met een aanbouwblokhut welke als berging kan dienen. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Leiden kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Jarin

  Meer info
 • Grandcasa blokhut mansardedak Almere

  Deze maatwerk blokhut type Almere is afgebeeld met een mansardedak, dubbele deur en een vleugelraam voorzien van dubbel glas. Klassieke blokhut met typisch Nederlands geknikte dakvorm. Ideaal geschikt voor zolderruimte. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Almere kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Portia

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina