Abonneren op RSS-feed

Lugarde 3D-configurator

Bekijk de 3D-configurator van Lugarde om zelf uw eigen Lugarde bouwwerk te ontwerpen. U kunt zich bij Lugarde vrijblijvend en kosteloos registreren zodat u uw eigen creaties kunt opslaan en op een later tijdstip het ontwerp kan hervatten. Deze configurator werkt in Firefox en Chrome.

Wilt u maatwerk gaan ontwerpen met uw eigen wensen en ideeën? Klik dan op onderstaande afbeelding om naar de configrator te gaan. Natuurlijk kunt u bij ons ook gratis een offerte aanvragen met uw wensen, zodat wij het ontwerp voor u doen. Indien u er even niet uitkomt kunt u bij de verschillende opties op het vraagteken-symbool klikken voor meer informatie of kunt u contact met ons opnemen.

Link configurator 

Helaas werkt de configurator alleen op laptop en desktop en niet op mobiel of tablet

 

Maak uw eigen tuinhuis, blokhut of overkapping van A tot Z

 

 

1: Kies het gewenste product

Bij de eerste stap heeft u de keuzen uit drie opties:

- Tuinhuis of blokhut
- Garage
- Veranda

De Lugarde tuinhuizen worden gebouwd met het Lugarde Prima 3=1 systeem. De wanden worden dan zonder gebruik van spijkers en schroeven in de (hoek)staanders geschoven. De tuinhuizen kenmerken zich door rechte strakke afgewerkte hoeken. De Lugarde blokhutten, garages en veranda's worden gebouwd door middel van het houtstapelbouw systeem. Uiteinden van de wanddelen vallen over elkaar heen, ook wel een molenwiek verbinding genoemd.

Catagorie kiezen

Als u de gewenste catagorie hebt gekozen kunt u uw eigen grondvorm kiezen. U kunt zelf aangeven welke modellen u wilt zien in het menu. Dit kunt u doen door middel van de filters. Heeft u een gewenste grondvorm gekozen? Dan klikt u op 'Aan de slag' en kunt u beginnen met uw persoonlijke ontwerp!

Grondvorm kiezen

 

2: Palen en Wanden

Bij stap 2 kunt u de vorm, doorsnede en afmetingen van uw bouwwerk kiezen. U kunt hier zelf de afmetingen veranderen door de wanden met de muis te verschuiven. Of heeft u de wens voor een glazen wand of een luifel? Dit kunt u kiezen door op de wanden van uw zelf ontworpen bouwwerk te klikken. Hier kunt u nu een keuze aanklikken.

Indien u kiest voor een glazen wand kunt u deze zelf vergroten en verkleinen. Kiest u voor een luifel? Deze kunt u zo lang maken als u zelf wenst. Daarnaast kunt u kiezen voor wel of geen decoratieve sokkels voor de palen en kunt u zelf balustrades intekenen.

Wanden en palen

 

3: Daken

Bij stap 3 kunt u de eigen dakvorm kiezen. Als u kiest voor een schuin dak kunt u ook zelf (gratis) de kleur van de dakshingles selecteren.

Daken

 

4: Deuren

Onder in het scherm vindt u alle Lugarde deuren. De lugarde deuren worden standaard uitgevoerd met een driepuntssluiting en HR++ dubbelglas. U kunt hier de gewenste deur selecteren en toevoegen aan uw bouwwerk door op de (+) te klikken. U kunt ook nog meerdere deuren kiezen.

Deuren

 

5: Ramen

Onder in het scherm kunt u een gewenst raam selecteren. Ook de Lugarde ramen worden standaard uitgevoerd met HR++ dubbelglas. U kunt het raam toevoegen door op het plusteken in het ontwerp te klikken.

Ramen

 

6: Behandeling

Indien u uw bouwwerk wil laten behandelen kunt u daar hiervoor kiezen. Elke behandeling heeft eigen voordelen. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

- Sproei-impregneren in transparant wit, transparant groen, transparant bruin en transparant blauw-grijs
- Onder (ketel)druk impregneren in bruin of groen. (Dit is niet mogelijk bij tuinhuizen)
- Beitsen (dekkend). U kunt uw bouwwerk laten beitsen in de kleuren Zuiverwit (RAL9010), Grafietgrijs (RAL7024), Rietgroen (RAL6013), ZIlvergrijs (RAL7001), Stofgrijs (RAL7037) en Transparant-eiken


Onder in het scherm kunt u de gewenste behandeling en kleur kiezen. Dit zal tevoorschijn komen in het 3D-voorbeeld. Per huisje zijn maximaal 3 kleuren mogelijk

Behandelingen

 

7: Overige keuzes

Als u tevreden bent over de basis van uw Lugarde bouwwerk, komen we bij stap 7 waar u de afwerking kunt selecteren. Heel veel opties zoals dakshingles, deurbeslag en dakafwerking zijn gratis inbegrepen. Indien u heeft gekozen voor een piramidedak heeft u de keuze uit:

- Een chromen/messing bol
- Weerheks
- Weerhaan

Bekijk hoor alle Lugarde voordelen

U kunt hier ook nog meer opties toevoegen zoals dakisolatie, vloer en vloerisolatie, en bijvoorbeeld een buitenvloer. Ook kunt u hier extra verf bij bestellen

Opties

 

8: Afronding

Wilt u toch weten wat het nu allemaal kost? Dan klikt u op het winkelwagen symbool. Als u extra informatie wenst over de stap waar u op dit moment bent kunt u op het informatie-symbool klikken. Bent u klaar om zelf uw Lugarde bouwwerk te ontwerpen?

Afronding

 

Vragen?

Voor vragen en meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

 

Direct ontwerpen?

Klik op onderstaande link om direct naar de 3D-configurator te gaan en te beginnen met ontwerpen! Let op, de Lugarde 3D-configurator werkt alleen op laptop en desktop (in Chrome en Firefox) en niet op mobiel of tablet

3d configurator