Abonneren op RSS-feed

3D-configurator

Tuinhuis en blokhut 3D configurator van Lugarde en Woodpro

Bekijk de 3D-configurator van Lugarde en Woodpro om zelf uw eigen blokhut, tuinhuis, garage, schuur, overkapping of houten recreatiewoning te ontwerpen. U kunt zich vrijblijvend en kosteloos registreren zodat u uw eigen creaties kunt opslaan en op een later tijdstip het ontwerp kan hervatten. Deze configurator werkt helaas niet op mobiel.


Wilt u maatwerk gaan ontwerpen met uw eigen wensen en ideeën? Klik dan op één van de onderstaande afbeeldingen om naar de configurator te gaan. Natuurlijk kunt u bij ons ook gratis een offerte aanvragen met uw wensen, zodat wij het ontwerp voor u kunnen doen.

Uw eigen blokhut, garage, chalet of overkapping ontwerpen is nu éénvoudig via de 3D-configurator van Lugarde en Woodpro. Komt u er niet uit? Bezoek onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar zodat we samen met één van onze adviseurs een tuinhuis kunnen samenstellen via de configurator. Maak uw keuze hieronder:

Lugarde configuratie   Woodpro configuratie    

Helaas werkt de configurator niet op mobiel.

 

Tuinhuis zelf ontwerpen online:

1: Kies het gewenste Lugarde of Woodpro product

Bij de eerste stap heeft u de keuzen uit drie opties:

- Tuinhuis, blokhut, tuinkantoor, recreatiewoning of chalet
- Garage, schuur
- Veranda, overkapping, carport of prieel

Een tuinhuis zelf ontwerpen is éénvoudig en erg leuk om te doen! Het kost je bij het begin misschien wat tijd, maar daarna kun je volledig zelf een tuinhuis ontwerpen online achter je eigen laptop of pc. De lugarde houten tuinhuizen zijn gebouwd met het Lugarde Prima-systeem of Pro-systeem. De wanden worden dan zonder gebruik van spijkers en schroeven in de (hoek)staanders geschoven. De tuinhuizen kenmerken zich door rechte strakke afgewerkte hoeken of hoekpalen. De Lugarde blokhutten, garages en recreatiewoningen worden gebouwd door middel van het houtstapelbouw systeem. Uiteinden van de wanddelen vallen over elkaar heen, ook wel een molenwiek verbinding genoemd of blokhut met ''oortjes''. Alle bouwwerken van Woodpro worden uitgevoerd met een molenwiekverbinding (blokhut met ''oortjes'') en met hoekpalen (Pro-systeem).

Catagorie kiezen

Als u de gewenste catagorie hebt gekozen kunt u uw eigen grondvorm kiezen. U kunt zelf aangeven welke modellen u wilt zien in het menu. Dit kunt u doen door middel van de filters. Heeft u een gewenste grondvorm gekozen? Dan klikt u op 'Aan de slag' en kunt u beginnen met uw persoonlijke tuinhuis ontwerp!

Grondvorm kiezen

 

2: Palen en Wanden

Bij stap 2 kunt u de vorm, doorsnede en afmetingen van uw bouwwerk kiezen. U kunt hier zelf de afmetingen veranderen door de wanden met de muis te verschuiven. Of heeft u de wens voor een glazen wand of een luifel? Dit kunt u kiezen door op de wanden van uw zelf ontworpen bouwwerk te klikken. Hier kunt u nu een keuze aanklikken.

Indien u kiest voor een glazen wand kunt u deze zelf vergroten en verkleinen. Kiest u voor een luifel? Deze kunt u zo lang maken als u zelf wenst. Daarnaast kunt u kiezen voor wel of geen decoratieve sokkels voor de palen en kunt u zelf balustrades intekenen.

Wanden en palen

 

3: Daken

Bij stap 3 kunt u de eigen dakvorm kiezen. Als u kiest voor een schuin dak kunt u ook zelf (gratis) de kleur van de dakshingles selecteren.

Daken

 

4: Deuren

Onder in het scherm vindt u alle Lugarde deuren. De lugarde deuren worden standaard uitgevoerd met een driepuntssluiting en HR++ dubbelglas. U kunt hier de gewenste deur selecteren en toevoegen aan uw bouwwerk door op de (+) te klikken. U kunt ook nog meerdere deuren kiezen.

Deuren

 

5: Ramen

Onder in het scherm kunt u een gewenst raam selecteren. Ook de Lugarde ramen worden standaard uitgevoerd met HR++ dubbelglas. U kunt het raam toevoegen door op het plusteken in het ontwerp te klikken.

Ramen

 

6: Behandeling

Indien u uw bouwwerk wil laten behandelen kunt u daar hiervoor kiezen. Elke behandeling heeft eigen voordelen. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

- Sproei-impregneren in transparant wit, transparant groen, transparant bruin en transparant blauw-grijs
- Onder (ketel)druk impregneren in bruin of groen. (Dit is niet mogelijk bij tuinhuizen)
- Beitsen (dekkend). U kunt uw bouwwerk laten beitsen in de kleuren Zuiverwit (RAL9010), Grafietgrijs (RAL7024), Rietgroen (RAL6013), ZIlvergrijs (RAL7001), Stofgrijs (RAL7037) en Transparant-eiken

Woodpro heeft minder mogelijkeheden in houtbehandelingen.

Onder in het scherm kunt u de gewenste behandeling en kleur kiezen. Dit zal tevoorschijn komen in het 3D-voorbeeld. Per huisje zijn maximaal 3 kleuren mogelijk

Behandelingen

 

7: Overige keuzes

Als u tevreden bent over de basis van uw Lugarde bouwwerk, komen we bij stap 7 waar u de afwerking kunt selecteren. Heel veel opties zoals dakshingles, deurbeslag en dakafwerking zijn gratis inbegrepen. Indien u heeft gekozen voor een piramidedak heeft u de keuze uit:

- Een chromen/messing bol
- Weerheks
- Weerhaan

Bekijk hoor alle Lugarde voordelen

U kunt hier ook nog meer opties toevoegen zoals dakisolatie, vloer en vloerisolatie, en bijvoorbeeld een buitenvloer. Ook kunt u hier extra verf bij bestellen

Opties

 

8: Afronding

Wilt u toch weten wat het nu allemaal kost? Dan klikt u op het winkelwagen symbool. Als u extra informatie wenst over de stap waar u op dit moment bent kunt u op het informatie-symbool klikken. Bent u klaar om zelf uw Lugarde bouwwerk te ontwerpen?

Afronding

 

Vragen?

Voor vragen en meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

 

Direct ontwerpen?

Klik op onderstaande link om direct naar de 3D-configurator te gaan en te beginnen met ontwerpen! Let op, de Lugarde 3D-configurator werkt alleen op laptop en desktop (in Chrome en Firefox) en niet op mobiel of tablet

 

Mogelijkheden:   Lugarde:   Woodpro:
         
Keuze dakvorm    5 dakvormen    2 dakvormen
Wanddikte    28, 44, 68 mm    28, 44 mm
Afmetingen:    van 1,5 tot 20 mtr
 (per 10 cm)
   van 1,5 tot 4,5 mtr 
 (per 50 cm)
Houtbehandeling:    13 kleuren / mogelijkheden    8 kleuren / mogelijkheden
Bouwsystemen:    3 systemen    1 systeem
Aantal deuren:    47 type deuren    9 type deuren
Aantal ramen:    30 type ramen    12 type ramen
Aanbouw luifel:    Ja    Ja
Isolatie mogelijkheden:    3 mogelijkheden    Nee
Binnenwanden:    Ja    1 tussenwand
Zolder:    Ja    Nee
Vloeren:    2 mogelijkheden    1 mogelijkheid
Prijsniveau €:    c.a. 20 - 25 % hoger als Woodpro    c.a. 20 - 25% voordeliger als Lugarde
         
         

Helaas werkt de configurator niet op mobiel.