Overkapping met schuur

Overkapping met schuur

Bij de Blokhutspecialist kunt u terecht voor een overkapping met schuur. Ons assortiment omvat zowel standaard bouwwerken als maatwerk producten. Als leverancier van 100% maatwerk kunnen we aan ieders wensen voldoen. Bij ons stelt u gemakkelijk uw eigen overkapping met schuur samen. U bepaalt de afmetingen, wanden, daktype, dakbedekking, ramen, deuren, kleuren en isolatie. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden en laat u verrassen.

Douglas overkappingen met schuur

Bij de Blokhutspecialist vindt u ook douglas overkappingen met schuur. Onze douglas houten constructies zijn duurzaam en robuust. Douglas hout heeft van nature een hoge duurzaamheid en is daardoor zeer geschikt voor buitengebruik. Bij ons vindt u douglas overkappingen met schuur in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Overkapping met schuur op maat

Heeft u specifieke wensen voor uw overkapping? De Blokhutspecialist biedt maatwerkoplossingen. Samen met een van onze ervaren adviseurs kunt u uw eigen overkapping op maat samenstellen in een 3D-tekening. Aan de hand van uw wensen maken we een passende offerte en een duidelijk beeld van het gewenste bouwwerk. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit tegen een eerlijke, betaalbare prijs.

Kom gerust langs in onze overdekte en verwarmde showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar en laat u inspireren. Wij hebben een prachtige selectie tuinhuizen, blokhutten, overkappingen, garages en chalets volgens de nieuwste trends voor u opgebouwd staan. Om er zeker van te zijn dat er een adviseur beschikbaar is en u niet onnodig hoeft te wachten, raden wij aan om vooraf een afspraak in te plannen.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina