Tuinhuis met carport

Een tuinhuis met carport heeft 2 belangrijke doeleinden zoals het beschermen van uw auto en het opbergen van o.a. uw tuinspullen, fietsen of scooter. Het houten tuinhuis met carport kan bij ons op gemaakt worden zoals u het wenst. Denk hierbij aan een afmeting, type raam, deur, dakvorm of hoekafwerking naar keuze. Wilt u een tuinhuis met platdak of een tuinhuis met zadeldak? Beide is geen probleem.

Een tuinhuis met carport kopen

Op onze site zijn alle tuinhuisjes en overkappingen overzichtelijk ingedeeld in categorieën. In deze categorie vindt u de tuinhuisjes gecombineerd met een carport. Een ideale oplossing voor twee problemen in één klap. Onderstaand ziet u ons ruime aanbod aan tuinhuisjes met carport. U kunt zelf de afmetingen kiezen omdat wij op maat leveren. Ook kunt u zelf kiezen voor een type dak. U heeft de keuze uit een plat dak, lessenaarsdak, of zadeldak. Daarnaast zijn er ontelbare mogelijkheden op alle gebieden zodat u alles zelf samen kan stellen.
 

Tuinhuis met carport bouwen van A tot Z

Een tuinhuis met carport bouwen begint bij uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Dit kunt u aangeven via het bestelformulier via de prijslijsten pagina en offerte aanvragen knop. Hier krijgt u direct een offerte prijs te zien. U kunt hierna beslissen of u andere wensen heeft die in een aparte offerte besproken moeten worden. Deze offerte kunt u aanvragen via de groene offerte knop. Of u kunt per mail of telefoon contact met ons opnemen. U kunt bijvoorbeeld zelf beslissen aan welke zijde van het tuinhuis de carport gebouwd wordt. Ook kunt u kiezen tussen verschillende houtsoorten en alle overige opties zijn natuurlijk bespreekbaar en mogelijk! Heeft u alsnog vragen na het bekijken van onze site aarzel dan niet om naar meer informatie te vragen. We beantwoorden uw vragen graag en staan altijd voor uw wensen klaar.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina