Tuinschuur kopen

Wilt u een houten tuinschuur kopen? Bezoek dan één van onze showrooms in Capelle aan den IJssel en in Zevenaar, die samen maar liefst 2500 m² aan kijkplezier bieden! Wij leveren en monteren voor u de meest geschikte tuinschuren op maat en de beste opbouwservice met afterservice. Ook via deze website kunt u een houten tuinschuurtje kopen en filteren in ons ruime assortiment met modellen van klein tot groot en van modern tot klassiek. Voordat u een schuur van hout gaat kopen maken wij eerst een tekening met onze 3D configurator om er zeker van te zijn dat u de houten berging koopt die aan al uw eisen voldoet.


Tuinschuur met overkapping

Welke tuinschuur past bij u ? Het ligt er vooral aan waarvoor u de houten schuur gaat gebruiken. Ze zijn ideaal als extra ruimte zoals een tuinschuur met overkapping. Kiest u voor een model met een klassieke uitstraling of juist modern? Een klassieke schuur van hout heeft meestal een zadeldak of schilddak, dat geeft het tuinschuurtje met luifel een traditioneel karakter. Bent u op zoek naar een moderne berging / schuur? Kies dan voor een model met een platdak, dat geeft de tuinschuur een meer strakke en ruimtelijke uitstraling. Wij adviseren u graag in het kopen van een schuur met overkapping op maat en wat de mogelijkheden zijn. U hoeft ons alleen maar te vertellen wat uw voorkeuren zijn en wij zorgen voor de juiste tuinschuur.


Tuinschuur op maat

Wij kunnen als onze prefab schuren op maat maken. Dit is juist waar wij sterk in zijn. Heeft u specifieke wensen qua uitvoering, materiaal of kleur? Wij ontwerpen en produceren een houten tuinschuur / houten garage op maat naar uw wens. Bijna niks is ons te gek en we leveren door heel Nederland en Belgie. Wij leveren duurzame producten en wij streven ernaar dat iedere maatwerk tuinschuur minimaal 20 jaar meegaat. Met de juiste behandeling hoeft u zelfs bijna geen onderhoud te plegen. Wanneer u een maatwerk berging bij ons koopt wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u vragen heeft, neem daarom gerust contact op met één van onze gespecialiseerde adviseurs, zij helpen u graag verder in onze showroom in Zevenaar en Capelle aan den IJssel.