Design tuinhuis

Design tuinhuis

Een houten tuinhuis kenmerkend door een plat dak, strakke hoekafwerking, trendy kleuren en moderne ramen en deuren staan vermeld op deze pagina '' design tuinhuis ''. Deze houten bouwwerken passen perfect in de strakke moderne nederlandse tuin.

Het design tuinhuis wordt standaard bij u thuis geleverd als een bouwpakket incl. montage handleiding. Dit houten tuinhuis is voor de handige klusser prima zelf op te bouwen aan de hand van de bouwbeschrijving die u krijgt meegeleverd bij de levering van uw design tuinhuis met platdak. Mocht het voorkomen dat u onverhoopt geen mogelijkheid heeft om het bouwwerk zelf op te bouwen, dan kunt u altijd nog kiezen voor ons extern montageteam.

Bezoek onze showroom  in Capelle aan den IJssel in zuid-holland bij Rotterdam. Hier kunt u terecht om verschillende moderne design tuinhuisjes te bekijken die wij speciaal voor u hebben opgebouwd. Onze collega’s in Capelle aan den IJssel helpen u graag verder bij het maken van uw keuze. Hier kunt u ook zien op welke manier wij uw nieuwe design tuinhuis tekenen en welke materialen hiervoor gebruikt worden. Bent u van plan om ons te bezoeken? Maak dan een afspraak, dan weet u zeker dat er een medewerker voor u beschikbaar is.