Design tuinhuis

Design tuinhuis

Een houten tuinhuis kenmerkend door een plat dak, strakke hoekafwerking, trendy kleuren en moderne ramen en deuren staan vermeld op deze pagina '' design tuinhuis ''. Deze houten bouwwerken passen perfect in de strakke, moderne Nederlandse tuin.

Het design tuinhuis wordt standaard bij u thuis geleverd als een bouwpakket incl. montage handleiding. Dit houten tuinhuis is voor de handige klusser prima zelf op te bouwen met behulp van de bouwbeschrijving die u meegeleverd krijgt bij de levering van uw design tuinhuis met platdak. Mocht het voorkomen dat u onverhoopt geen mogelijkheid heeft om het bouwwerk zelf op te bouwen, kies dan voor de optie montage. Onze ervaren monteurs bouwen uw houten bouwwerk dan snel en vakkundig voor u op. 

Bezoek onze showroom  in Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland (nabij Rotterdam) of Zevenaar in Gelderland (nabij Arnhem). Onze collega’s in Capelle aan den IJssel of Zevenaar helpen u graag verder bij het maken van uw keuze. In onze overdekte, verwarmde showroom hebben wij prachtige bouwwerken voor u opgebouwd staan. Blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, tuinkantoren en zelfs recreatiewoningen. Ook is het mogelijk om samen met een van onze specialisten een 3D-tekening te ontwerpen met passende offerte. Samen met een van onze adviseurs bespreekt u uw wensen, aan de hand van deze wensen wordt er een ontwerp getekend. Dit geeft u als klant een duidelijk beeld van het uiteindelijke bouwwerk en u weet precies waar u aan toe bent. 
wij raden aan een afspraak in te plannen alvorens een bezoekje te brengen aan onze showroom. Zo weet u zeker dat er een adviseur beschikbaar is en u niet (onnodig lang) hoeft te wachten. 

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.