Houten Garage Cottage

Bent u op zoek naar een Garage waarin het uitermate geschikt is om in te verblijven? Dan is de Houten Garage Cottage een match made in heaven. Het woord Cottage betekent klein huisje. Deze ruim opgezette Garages zijn maatwerk. Dus u bepaald zelf wat het eindresultaat wordt. 

Tip: Dit type Houten Garage kunnen we ook bij u op de camping of het vakantiepark plaatsen.

Wat zeker een must is bij een Cottage is dat er wordt geïsoleerd en geventileerd. Lichtinval door middel van een raampartij is ook zeker aan te raden evenals een loopdeur. Een extra loopdeur maakt het voor u gemakkelijk om er bijvoorbeeld even snel eten en drinken te brengen. 

Water- en stroomvoorzieningen in de Cottage is ook geen overbodige luxe. Misschien wilt u wel een koelkastje of een tv in de Cottage plaatsen.

Tip: plaats de water- en stroomvoorziening voordat u de fundering aanlegt. Het geheel is dan veilig verwerkt vanuit de grond in plaats van losse kabels of leidingen door uw tuin. 

De Cottages worden standaard zonder Overkapping geleverd. De Houten Garage model Cottage is maatwerk. Zo kunt u de Cottage naar eigen smaak samen stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf het aantal ramen kiezen en de afmeting van de Cottage bepalen.

Bent u van plan om in de Cottage te verblijven, dan raden we u ook aan, om bij ons recreatiewoningen aanbod te bekijken. Hier vindt u een ruimer assortiment met verblijven.  Tip: Voor het stallen van de auto, bij uw Cottage, kunt u bijvoorbeeld een Carport of losse Garage plaatsen. Zo is uw auto altijd beschermd tegen weersinvloeden. 

Tip: Voor het stallen van de auto, bij uw Cottage, kunt u bijvoorbeeld een Carport of losse Garage plaatsen. Zo is uw auto altijd beschermd tegen weersinvloeden.2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina