Abonneren op RSS-feed

Overkapping met schuur kopen

Overkapping met schuur

Een overkapping met schuur blijft al jarenlang het meest populaire bouwwerk wat wij verkopen. Een overkapping met schuur biedt veel mogelijkheden voor uw tuin. Zo kan een overkapping met schuur wordt gebruikt voor opslag van uw tuinspullen, fietsen, motor of andere spullen die opgeslagen moeten worden. De schuur kan ook prima gebruikt worden om een werkplek van te maken. Wij kunnen het bouwwerk volledig voorzien van wand, dak en vloer isolatie zodat het hele jaar door de schuur een aangename temperatuur heeft. Een overkapping met schuur kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. In de meeste gevallen wordt de overkapping gebruikt als een lounge ruimte om heerlijk onder te vertoeven.

Overkapping

De overkapping (ook wel veranda of luifel genoemd) wordt meetsal voorzien van een dichte achterwand / zijwand voor extra beschutting en gezelligheid. De open zijde's van de overkapping kan dicht gemaakt worden met glazen schuifdeuren / glazen ramen om een soort van tuinkamer te creeëren. Wij adviseren om in de overkapping een elektrische heater te monteren om te kunnen verwarmen zodat de zomeravonden verlengd kunnen worden met een aangename temperatuur. Het dak (uitgevoerd met EPDM dakbedekking) van de overkapping met schuur is bij ons stevig genoeg om zonnepanelen op te plaatsen. Geef dit wel aan, want in sommige gevallen moeten we het dak versterken. Het bouwwerk kan uitgevoerd worden in vuren hout met meerdere houtbehandelingen zoals dompel of ketel druk impregnatie of op kleur laten spuiten in een trendy kleur. De Blokhutspecialist biedt een breed assortiment aan houten overkappingen aan.

Douglas overkapping

Ook kunnen we de schuur met overkapping uitvoeren in geschaafd en gedroogd douglas hout. Deze zeer populaire houtsoort heeft als grote voordeel dat het niet meer behandeld hoeft te worden. Het hout zal wel vergrijzen, maar dat heeft geen nadelige gevolgen voor de levensduur. Uiteraard kunt u er ook nog voor kiezen om het hout te behandelen met een beits op kleur. De Blokhutspecialist kent een ruim assortiment aan Douglas overkappingen. De tuinoverkapping met schuur wordt bij ons geproduceerd in de maat die u zelf wenst tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij leveren en monteren het merk Woodpro, Lugarde en Flexwood door heel Nederland en Belgie. We leveren het bouwwerk altijd als een éénvoudig bouwpakket. Deze is zelf goed op te bouwen mits u geen 2 linkerhanden heeft. Uiteraard kunnen wij deze opbouw werkzaamheden voor u uit handen nemen en de montage compleet verzorgen met een eventuele schroeffundering of betonpoeren fundering.