Blokhut met zij overkapping

Een blokhut met zij overkapping heeft als voordeel dat het te gebruiken is voor 2 doeleinden. De blokhut die volledig gesloten is kan ideaal gebruikt worden als houten berging voor opslagruimte voor o.a. tuingereedschappen, een barbecue of fietsen. De zij overkapping kan weer perfect gebruikt worden als een gezellige houten veranda of lounge hoek. De meeste houten blokhutten met een zij overkapping worden uitgevoerd met een dichte achterwand. Deze dichte achterwand zorgt ervoor dat u lekker beschut zit. De overkapping kan ook gebruikt worden als buitenkamer / of buitenverblijf indien u kiest voor glazen schuifdeuren met een extra dichte zijwand. Uiteraard kunt u deze dichte zijwand ook weer veranderen in een glazen schuifdeur zodat u meer lichtinval heeft in het tuinhuis met overkapping / luifel.

Blokhut met zij overkapping zelf ontwerpen met de 3D configurator:

Ontwerp éénvoudig uw eigen blokhut met een overkapping of zijluifel in onze 3d configurator. U kunt in dit online tekenprogramma zelf de afmeting, type ramen, deuren, dakvormen en houtbehandelingen samenstellen. Gebuik hier de 3d-configurator voor 100% maatwerk en gebruik hier de 3d-configurator voor semi maatwerk waarbij de prijzen lager liggen.

Blokhut met Overkapping

Een blokhut met overkapping is dus een ideale keuze als u opslagruimte wilt combineren met een heerlijke loungeplek. De meeste gekozen vorm is de blokhut met plat dak. Dit is het makkelijkst te maken en daardoor vaak ook goedkoper dan de andere dakvormen. Dit is in de meeste tuinen ook een prima keuze. De helling van een plat dak is circa 2% waardoor het regenwater altijd netjes afgevoerd wordt. Onder de overkapping kunt u mooie bestrating leggen of kiezen voor een veranda. Wanneer u de afmetingen berekend voor uw blokhut met overkapping is het belangrijk rekening te houden met de zithoek die u wilt plaatsen. Wanneer u 4 stoelen en een tafel kwijt wil bent u al snel 4x4 meter nodig.

Artikelen 1 tot 40 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 74 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2