Tuinkantoor piramidedak

Bent u op zoek naar een tuinkantoor piramidedak? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Een piramidedak is een dakvorm die bestaat uit vier of meer driehoekige dakvlakken die in één punt samenkomen, het nokpunt. Deze daksoort doet denken aan de piramides in Egypte. Vandaar de naam; piramidedak. 
Op deze pagina vindt u prachtige tuinkantoren van o.a. de bekende merken Lugarde en Grandcasa. Zoals u kunt zien leveren wij veelal maatwerk bouwwerken. Door het leveren van 100% maatwerk, kunnen wij aan een ieders wens voldoen. Bij ons stelt u vrij eenvoudig uw eigen tuinkantoor met piramidedak samen. Dit kan online via de 3D-configurator, per mail, per telefoon of breng een bezoekje aan onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. Samen met een van onze specialisten bespreekt u uw wensen. Aan de hand van deze wensen wordt er een 3D tekening gemaakt met passende offerte. Bepaal zelf het daktype, dakbedekking, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties. U wenst, wij leveren. 
Standaard worden al onze bouwwerken geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Ziet u het niet zitten om uw houten tuinkantoor zelf te monteren? Kies dan voor de optie montage. Onze ervaren monteurs bouwen uw bouwwerk dan snel en vakkundig voor u op. 25 artikel(en)

per pagina

25 artikel(en)

per pagina