Abonneren op RSS-feed

Aanleunwoningen

Aanleunwoningen op maat

Op zoek naar een houten aanleunwoning op maat? Bij de Blokhutspecialist zijn wij de specialist in het leveren en monteren van aanleunwoningen. Onze houten aanleunwoningen zijn perfect geschikt voor plaatsing in beschermde omgevingen, zoals dienstencentra en zorginstellingen. Wij bieden de mogelijkheid om de woning te leveren met een fundering en het casco wordt opgeleverd, zodat u de vrijheid heeft om de woning naar uw eigen wensen in te delen.

Blokhut systeem

Onze houten aanleunwoningen worden geproduceerd in een blokhut systeem met een wanddikte van 68mm, inclusief wandisolatie of in een moderne afwerking. De woning is leverbaar met een plat dak, lessenaarsdak of een zadeldak waarop het mogelijk is om zonnepanelen op te plaatsen.

3D-configurator

Wilt u maatwerk gaan ontwerpen met uw eigen wensen en ideeën? Met onze 3D configurator kunt u zelf uw droomwoning samenstellen. Natuurlijk kunt u bij ons ook gratis een offerte aanvragen met uw wensen, zodat wij het ontwerp voor u kunnen doen.

Overdekte showrooms

Heeft u interesse in een houten aanleunwoning dan adviseren wij u om langs te komen in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Wij hebben in onze overdekte showroom meerdere modellen staan om een goed indruk te krijgen van wat mogelijk is.