Blokhut cottage

Als u op zoek bent naar een typisch Engelse bouw dan is een blokhut cottage zeker wat voor u. De cottagestijl is een bouwstijl die is ontstaan in de negentiende eeuw in Engeland. Deze stijl is ontstaan als romantische tegenreactie tegen de industriele revolutie die toen opgang maakte. Handwerk en vakmanschap staan dan ook centraal bij deze bouwstijl. De cottage stijl is één van de oudste stijlen die tot op de dag van vandaag erg populair is. Met een cottage bouwwerk creëert u een landelijke, gezellige sfeer in uw tuin. 
In ons assortiment vindt u cottage blokhutten met en zonder overkapping. Bekijk ons aanbod van de merken Lugarde en Flexwood of stel eenvoudig uw eigen houten cottage blokhut samen. Door het leveren van 100% maatwerk kunnen wij aan een ieders wens voldoen.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of mail. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze overdekte, verwarmde showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. Hier hebben wij een diversiteit aan blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, chalets en andere houten bouwwerken voor u opgebouwd staan. Altijd de nieuwste en modernste trends. 36 artikel(en)

per pagina

36 artikel(en)

per pagina