Abonneren op RSS-feed

Prieel kopenPrieel kopen

Bent u op zoek naar een houten prieel op maat? Dan zijn onze maatwerk houten prieelen misschien iets voor u. Deze overkappingen worden geleverd met een opbouwbeschrijving en zijn scherp geprijsd. Veel verschillende uitvoeringen, houtsoorten zoals douglas hout en daken zijn mogelijk zoals een prieel platdak, zadeldak, schilddak of piramidedak. Deze houten prieelen hebben allen hun eigen opties waar u uit kunt kiezen. Klik op een model dat uw aandacht trekt en kijk eens naar de verschillende opties waar u uit kan kiezen bij de Blokhut specialist. Zo zijn er kleine houten prielen op maat van 2x2 mtr met een knusse puntdak tot een robuuste moderne overkapping om met 8 man een verjaardag onder te vieren.

Houten prieel bouwen

Ieder maatwerk bouwwerk kunnen wij ook voor u bouwen met eventueel een fundering. Ons professionele montageteams zullen dan bij u langs komen en het houten prieel van begin tot eind voor u monteren met garantie. Standaard worden al onze bouwwerken geleverd als bouwpakket. U krijgt hier een duidelijke bouwbeschrijving bij zodat u het prieel ook zelf kan bouwen.

Wilt u toch liever persoonlijk advies over deze houten prieelen? Bezoek dan onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Onze medewerkers kunnen u hier van professioneel advies voorzien en uw vragen beantwoorden. Ook kunt u altijd even bellen of mailen als u vragen heeft. Als u van plan bent om langs te komen in onze showroom raden wij u aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo bent u er zeker van dat er een medewerker voor u beschikbaar is en u geholpen word. 

Artikelen 1 tot 40 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2