Abonneren op RSS-feed

Buitenverblijf

Houten buitenverblijf kopen

Bent u op zoek naar een moderne of klassieke houten buitenverblijf om in uw tuin te plaatsen? Wij kunnen u absoluut aanraden om een buitenverblijf te kopen. Deze biedt plaats voor een geweldige loungeruimte? Een buiten verblijf is een prachtig vuren houten of douglas product en u kunt er alle kanten mee op. Een verblijf van hout is een overkapping waarbij de voorkant open is en de achterkant en zijkanten meestal gesloten met een wand of glaswand / glazen schuifdeur. Het hout wat we gebruiken bij deze constructie is meestal douglas hout of vuren hout die we eventueel op kleur beitsen in een zwarte of donkergrijze kleur. Een klassieke houten buitenverblijf wordt soms uitgevoerd met een schuin aflopend dak (zadeldak of kapschuur). Daardoor krijgt een kapschuur of zadeldak constructie een hoge toegang en dat geeft een ruimtelijk gevoel. Leuk om te weten is dat oorspronkelijk mensen op het platteland deze kapschuur gebruikten voor de droge opslag van hooi, stro, hout en gereedschappen. Een dergelijke kapschuur geeft uw tuin dan ook een mooie, landelijke uitstraling, maar meestal kiezen de mensen voor een houten buitenverblijf met een plat dak.

Modern buitenverblijf

Een platdak buitenverblijf kan uitgevoerd met een dakoverstek van ca. 20 à 25 cm, maar kan ook zonder dakoverstek uitgevoerd worden zodat de overkapping / tuinhuis een moderne uitstraling krijgt. Bij een moderne uitstraling wordt de houten constructie meestal zonder schoren tussen de palen en ringbalk uitgevoerd en worden de wandplanken niet horizontaal, maar verticaal betimmerd. Bij ons kunt u het moderne buitenverblijf volledig op maat laten maken. Meer voorbeelden en ideeën kunt u bekijken in onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. 


Buitenverblijf met glas

Een buitenverblijf van hout biedt volop voordelen. Bent u graag buiten? Met een houten overkapping op maat creëert u gemakkelijk een knusse zit- en eethoek waar u lekker kunt barbecueën en genieten van de buitenlucht. Ook wanneer het klimaat het niet toelaat, zit u heerlijk beschut tegen regen en wind. Dankzij een glazen schuifdeur / glas wand is het prettig om een terrasverwarming zoals bijvoorbeeld een kachel of elektrische heater te plaatsen, zo kunt u bij ieder weertype aangenaam buiten zitten, zelfs in de winter. Door het kopen van een houten buiten verblijf met glas wand heeft u er ineens serieuze meters ruimte bij. Ook is een buitenverblijf met glas ideaal om uw spullen zoals tuinmeubilair en een buitenkeuken te plaatsen. Het is sowieso handig als uw spullen altijd goed beschermd droog staan tegen slechte weersomstandigheden. Het is dan ook niet voor niets dat een overkapping met glazen wanden zo populair is. Wij van Blokhutspecialist, bouwen uw bouwwerk op maat met prachtige staanders en balken van douglas hout, u krijgt een geweldig verblijf als een waar pronkstuk in uw tuin.

Houten buitenverblijf op maat

Wilt u wel een douglas buitenverblijf op maat kopen? Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms in Capelle aan de IJssel en of Zevenaar. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn en maken graag een offerte met een 3D tekening  op maat voor u.

25 artikel(en)

per pagina

25 artikel(en)

per pagina