Abonneren op RSS-feed

Houten aanbouw berging

Houten aanbouw berging kopen

Wilt u een houten aanbouw berging kopen? Bij Blokhutspecialist vindt u de hoogste kwaliteit en de allerbeste service. In ons assortiment vind u houten aanbouw bergingen met ieder een unieke uitstraling. Van klein tot groot en van modern tot klassiek. Hierdoor is er altijd het perfecte model voor u.

Een houten aanbouw schuur wordt voornamelijk gebruikt voor het opbergen van tuinspullen en gereedschap. Over het algemeen leveren wij modellen die standaard voorzien zijn van brede deuren zodat je gemakkelijk ook grotere spullen zoals een grasmaaier, scooter of motor naar binnen en buiten kunt verplaatsen. Sommige houten schuren kun je ook zo groot bouwen dat je er een auto binnen kunt parkeren. De aanbouw houten garage zal dan worden voorzien van een dubbele houten garagedeur of sectionaaldeur.

Wanneer u een aanbouw berging wilt kopen, kun u ook overwegen er een overkapping of carport aan te bouwen, zo creëert u een extra overdekte ruimte in uw tuin om lekker te ontspannen of om de auto onder te stallen. Maar ook als u een extra, overdekte opbergruimte nodig heeft voor het bijvoorbeeld het opbergen van haardhout of afvalcontainers kunt u ervoor kiezen een houten berging met overkapping te kopen .

In onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar en uiteraard op deze site tonen wij een ruim assortiment aan aanbouw schuren, er zit vast en zeker een houten berging bij naar uw smaak. Maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om een bouwwerk in onze voorraad aan te passen. Door middel van onze 3D configurator kunnen wij ook samen met u een houten garage, schuur of berging op maat ontwerpen. Deze produceren wij in onze eigen fabriek. Zo is er altijd een berging op maat die u past.