Blokhut met overkapping

De zomers in Nederland lijken steeds warmer te worden en langer te duren. Een blokhut met overkapping is de laatste jaren ook in ons land erg populair geworden. Veel mensen zijn op zoek naar een berging of tuinhuis in de tuin voor bijvoobeeld het stallen van fietsen, maar willen ook graag een (schaduw) plekje om lekker van de mooie zomer-avonden te kunnen genieten.

Voordeel van een Blokhut met zij overkapping

Het voordeel van een blokhut met zij overkapping is dat u zowel een bergruimte als overdekt terras heeft. Tevens is een blokhut/ tuinhuis met overkapping (afhankelijk van de afmeting) doorgaans vergunningsvrij te plaatsen.

Meest gekozen type Blokhut

De meest gekozen vorm is de blokhut met plat dak. Deze is het makkelijkst te maken en daardoor vaak ook goedkoper dan andere dakvormen. Wanneer u de afmeting berekend voor een blokhut met zij overkapping, houd dan rekening met bijvoorbeeld een zithoek die u wilt plaatsen. De meeste houten blokhutten met zij luifel worden uitgevoerd met een dichte achterwand. De dichte achterwand zorgt ervoor dat u lekker beschut zit.

Wilt u uw overkapping / zijluifel graag dicht hebben maar wel beschikken over veel lichtinval? Kies dan voor glazen schuifwanden.

Ruim assortiment 

Bij de Blokhutspecialist vindt u een ruim aanbod blokhutten met zij overkapping. Bekijk ons aanbod blokhutten met zij overkapping en ontdek zo onze hoogwaardige modellen van o.a. LugardeFlexwood en Woodpro.

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren adviseurs, en laat u informeren over een blokhut met zij overkapping op maat. Bij de Blokhutspecialist is vrijwel alles mogelijk. Wij helpen u graag verder met een prachtige blokhut met zij overkapping. 

Blokhut met zij overkapping zelf ontwerpen met de 3D configurator:

Ontwerp eenvoudig uw eigen blokhut met een overkapping of zijluifel met onze 3d configurator. In deze configurator stelt u de volgende factoren zelf samen: Afmeting, Type ramen, Deuren, Dakvormen, Houtbehandelingen

Gebuik hier de 3d-configurator voor 100% maatwerk en gebruik hier de 3d-configurator voor semi maatwerk waarbij de prijzen lager liggen.

Artikelen 1 tot 40 van 97 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 40 van 97 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3