Abonneren op RSS-feed

Houten garage kopenHouten garage

Een Houten Garage kopen bij Blokhutspecialist kan in vele soorten en maten. Denk aan een houten garage met carport of garage met overkapping. Een houten schuur is ideaal om uw auto veilig en droog te stallen. Uw fietsen, tuingereedschap en tuinmeubels kunt u er ook schoon, droog en veilig in opslaan. Maar ook als u lekker wilt klussen is een zijn houten garages op maat helemaal onmisbaar.

U kunt uiteraard kiezen voor een standaard autogarage van hout, zoals een berging plat dak of een houten garage met zolder, maar hoe mooi zou het zijn als u uw eigen ontwerp kunt bouwen of door ons laten monteren als u zelf hier geen tijd voor heeft of bouwen niet uw ding is? 

Houten garage op maat naar eigen wens

Bij ons is niets is te gek en al uw wensen kunnen in het ontwerp meegenomen worden voor een prachtige houten garage op maat. In de handige online 3D configurator stelt u uw eigen blokhut 44mm of 68 mm naar wens samen. Komt u er zelf niet uit, of laat u dit liever door ons samenstellen? Geef ons dan via deze pagina uw ontwerp of wensen door of kom naar onze overdekte showroom in Zevenaar of Capelle aan de IJssel voor een maatwerk offerte voor al uw wensen. Wij zullen samen met u de 3D-configurator gebruiken zodat u naar huis gaat met een scherpe offerte inclusief tekening.

Al onze bouwwerken van Woodpro, Lugarde of Flexwood, tuinschuren, blokhutten, overkappingen, tuinhuisjes en andere producten worden gemaakt van 100% FSC hout en staan garant voor jarenlang plezier.38 artikel(en)

per pagina

38 artikel(en)

per pagina