Abonneren op RSS-feed

Houten garage kopen


Houten garage op Maat kopen?

Een Houten Garage kopen bij Blokhutspecialist kan in vele soorten en maten. Denk aan een houten garage met carport of garage met overkapping. Een houten schuur is ideaal om uw auto veilig en droog te stallen. Uw fietsen, tuingereedschap en tuinmeubels kunt u er ook schoon, droog en veilig in opslaan. Maar ook als u lekker wilt klussen is een grote houten garage helemaal onmisbaar.

U kunt uiteraard kiezen voor een standaard autogarage van hout, zoals een houten garage plat dak of een houten garage met zolder. Maar hoe mooi zou het zijn als u uw eigen ontwerp kunt bouwen of door ons laten monteren als u zelf hier geen tijd voor heeft of bouwen niet uw ding is? 

Bij ons is niets is te gek en al uw wensen kunnen in het ontwerp meegenomen worden. In de handige online 3D configurator stelt u uw eigen garage naar wens samen. Komt u er zelf niet uit, of laat u dit liever door ons samenstellen? Geef ons dan via deze pagina uw ontwerp of wensen door of kom naar onze overdekte showroom (700 m2) in Zevenaar of Capelle aan de IJssel voor een maatwerk offerte voor al uw wensen.

Al onze houten garages, schuren, blokhutten, overkappingen, tuinhuisjes en andere producten worden gemaakt van 100% FSC hout en staan garant voor jarenlang plezier. 

Garage met Carport of Zolder

Omdat we maatwerk leveren kunt u alle kanten op met het ontwerp. Zo worden veel garages voorzien van een Carport en een zolder voor extra veel opslagruimte of zelfs om een extra slaapkamer te creëren. Goed om over na te denken voordat u de  garage laat bouwen. Zeker als u de garage gebruikt voor hobby of andere activiteiten is het belangrijk deze goed te laten isoleren. Een houten schuur of houten garagebox is eigenlijk een houten garage. De verschillen zitten vaak in het bouwsysteem. Zo is het blokhutbouwsysteem vaak de meest gekozen optie vanwege de stevigheid.

Voordelen van een Houten Garage op Maat

Het grote voordeel van een Houten Garage op maat is dat u deze exact naar wens en afmeting laat maken. U kunt kiezen welke ramen of deuren u er in wilt en waar die moeten komen. Ook isolatie van de garage en dakbedekking zijn allemaal naar wens verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een garage met plat dak, het meest voorkomende zadeldak (puntdak) of een lessenaarsdak wat plat is en iets schuin afloopt.

Bekijk hieronder ons complete assortiment houten garages

Bekijk de video's hieronder voor extra inspiratie of klik onder de video's op lees meer voor aanvullende informatie over onze houten Garages:


  39 artikel(en)

per pagina

39 artikel(en)

per pagina