Abonneren op RSS-feed

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping op maat

Op zoek naar een terrasoverkapping voor uw tuin? Bij de Blokhutspecialist bieden wij een uitgebreid assortiment terrasoverkappingen op maat in verschillende designs. Onze terrasoverkappingen zijn niet alleen functioneel, ze geven uw tuin ook een stijlvolle uitstraling. De interesse in een terrasoverkapping is in Nederland de laatste jaren sterk toegenomen. Steeds vaker kiezen mensen voor een terrasoverkapping in de tuin om zoveel mogelijk buiten te leven.

Een terrasoverkapping biedt u de perfecte beschutting tegen regen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Daarnaast kunt u ook genieten van het voorjaarszonnetje door onze terrasoverkappingen met zonwering. Met onze overkappingen kunt u een gezellige loungeplek creëren, waar u overdag en 's avonds kunt genieten van het buiten zijn. Bovendien kunt u onze terrasoverkappingen eenvoudig zelf monteren met de bijgeleverde handleiding of laten monteren door onze ervaren en kundige monteurs.

3D-configurator

Wilt u uw terrasoverkapping op maat laten maken? Dat kan! Bij de Blokhutspecialist kunt u zelf uw terrasoverkapping ontwerpen via onze 3D configurator of een van onze modellen bekijken in onze showrooms in Capelle aan de IJssel en Zevenaar. Wij helpen u graag verder met het kopen van uw perfecte terrasoverkapping.