Douglas kapschuur

Een douglas kapschuur kopen

Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u onze douglas kapschuren die op maat worden geproduceerd tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Douglashout staat bekend om de hoge duurzaamheid. Douglashout is erg hard en daardoor sterker dan andere houtsoorten zoals grenen en vuren. De douglasspar bevat van nature veel hars dat zorgt voor een natuurlijke bescherming van het hout. Impregneren van het hout is daarom niet nodig.

Douglas kapschuur laten bouwen

Standaard worden onze maatwerk douglas kapschuren geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Ziet u het niet zitten om uw houten douglas kapschuur zelf op te bouwen? Geen probleem, kies dan voor de optie montage. De houten schuur met een drentse kap wordt snel en vakkundig opgebouwd door onze ervaren monteurs met een betonpoeren fundering of schroeffundering. We monteren door heel Nederland en Belgie.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze overdekte, verwarmde showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. In onze showroom hebben wij diverse blokhutten, tuinhuizen, tuinkantoren, overkappingen, chalets, priëlen en andere bouwwerken voor u opgebouwd staan. Want niet alleen voor een douglas kapschuur moet u bij de Blokhutspecialist zijn, wij hebben veel meer!

  

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina