Kapschuur Douglas

Kapschuur Douglas kopen

Bent u op zoek naar een kapschuur van Douglas hout? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Bij de Blokhutspecialist vindt u de peefecte douglas kapschuur die op maat worden geproduceerd tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Douglas hout staat bekend om zijn sterkte en robuuste uitstraling, waardoor het zeer geschikt is voor buitengebruik.Bij onze kapschuur douglas collectie bieden wij verschillende afmetingen en ontwerpen aan om aan uw wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een kapschuur als opslagruimte, overkapping of als een plek om te ontspannen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Kapschuur Douglas op maat

Onze douglas kapschuur wordt op maat gemaakt en vervaardigd met alleen de beste kwaliteit douglas hout, wat resulteert in een lange levensduur en minimale onderhoudskosten. U kunt er ook voor kiezen om uw kapschuur te laten monteren en funderen door ons professionele team, zodat u kunt genieten van uw nieuwe aanwinst zonder de stress van zelf bouwen

Kapschuur Douglas laten bouwen

Standaard worden onze maatwerk douglas kapschuur geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Ziet u het niet zitten om uw houten douglas kapschuur zelf op te bouwen? Geen probleem, kies dan voor de optie montage. De houten schuur met een drentse kap wordt snel en vakkundig opgebouwd door onze ervaren monteurs met een betonpoeren fundering of schroeffundering. We monteren door heel Nederland en Belgie.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze overdekte, verwarmde showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. In onze showroom hebben wij diverse blokhutten, tuinhuizen, tuinkantoren, overkappingen, chalets, priëlen en andere bouwwerken voor u opgebouwd staan. Want niet alleen voor een kapschuur douglas moet u bij de Blokhutspecialist zijn, wij hebben veel meer!

  

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina