Abonneren op RSS-feed

Flexwoning: de toekomst van wonen?

Flexwoning kopen

Als u op zoek bent naar een duurzame en betaalbare woning, dan is een flexwoning wellicht iets voor u. Een flexwoning is namelijk DE oplossing voor het grote woningtekort. Deze woningen zijn op maat gemaakt en kunnen na verloop van tijd gemakkelijk worden verplaatst, gedemonteerd, verkocht of hergebruikt voor andere doeleinden. Lees meer over wat de voordelen van een flexwoning zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf ervan.

Flexwoningen op maat

Flexwoningen zijn er in verschillende soorten en maten, van blokhutten tot chalets. U kunt uw flexwoning naar eigen wens samenstellen en genieten van de voordelen van een aantrekkelijke prijs. Bij het plaatsen van een flexwoning is het belangrijk om na te denken over de fundering. Bij ons kunt u kiezen voor een schroeffundering die eenvoudig te verwijderen is en bijdraagt aan een duurzame oplossing voor het milieu.

Gezond wonen in een flexwoning

Hout is een uitstekend isolatiemateriaal dat de natuur te bieden heeft. Wetenschappelijke studies tonen aan dat houten flexwoningen zorgen voor een gezonder en aangenaam woonklimaat. Het hout is extra te isoleren met wand-, vloer- en dakisolatie van PIR-isolatieplaten. Dit resulteert in een goed geïsoleerde woning, die comfortabel en energiezuinig is. Naast deze voordelen geeft een houten flexwoning ook nog eens een prachtige natuurlijke uitstraling.

Vergunningen voor een flexwoning

Bij het kopen van een houten flexwoning is het belangrijk om te kijken welke vergunningen nodig zijn en of het mogelijk is binnen het bestemmingsplan. Informeer hiervoor bij uw gemeente. Het is belangrijk om te weten wat wel en niet mogelijk is en wat de eisen zijn ten aanzien van het soort flexwoning dat u wilt bouwen of monteren. De kosten voor het bouwen van een houten flexwoning liggen over het algemeen lager dan die van een regulier huis, wat het een aantrekkelijke optie maakt.

Interesse in een Flexwoning kopen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een flexwoning? Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde adviseurs en plan een afspraak in onze showroom in Capelle aan de IJssel en/of Zevenaar. Wij leveren en monteren in de gehele Benelux en Duitsland. Met een houten flexwoning kiest u voor duurzaamheid, betaalbaarheid en gezondheid.

Flexwoning Lugarde

Lugarde Flexwoning

WoodPro flexwoning

Flexwoning hout

Houten flexwoning