Hoekblokhut

Hoekblokhut kopen

Als u op zoek bent naar een hoekblokhut bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Op onze site vindt u onze uitgebreide selectie aan hoekblokhutten met o.a. een platdak, zadeldak of blokhut wolfskap. Een hoekblokhut wordt ook wel 'vijfkant' genoemd en logischerwijs, vaak in de hoek van een tuin geplaatst. Door de ergonomische bouw zijn deze blokhutten zeer geschikt voor kleinere tuinen omdat zij ruimtebesparend zijn. In ons uitgebreide assortiment vindt u standaard modellen en maatwerk blokhutten. De hoekblokhutten die wij aanbieden zijn van de merken Flexwood, Lugarde en Woodpro. Standaard worden onze bouwwerken geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving.

Hoekblokhut laten bouwen

Wij begrijpen dat niet iedereen even handig is, of de mogelijkheid heeft zelf een blokhut voor in de hoek op te bouwen. Daarom bieden wij als extra service naar onze klanten ook de optie 'montage' aan. Onze ervaren monteurs bestaande uit 15 timmermannen zorgen dan dat uw hoekblokhut snel en vakkundig voor u opgebouwd wordt.

Vijfhoekige bouwwerken kunnen geleverd worden met platte en met een pyramide dak. Ook is het bij een blokhut / tuinhuis 5 hoekig van bijvoorbeeld Lugarde mogelijk om een deur en raam naar wens uit te zoeken. Verdere kunnen vanuit de producent de houtbehandelingen gelijk worden toegepast, denk hierbij aan voorbehandeling door dompel of sproei of gelijk af laten lakken in één van de beschikbare kleuren. Hierdoor is het bouwwerk altijd beschermd en kan de levensduur worden gegarandeerd.Artikelen 1 tot 40 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2