Abonneren op RSS-feed

Chalet kopenHouten chalet

In deze categorie vindt u ons uitgebreide aanbod " houten chalet ". Zoals u hier onder kunt zien bieden wij verschillende modellen aan. Zo zit er zeker een blokhut tussen dat aan uw wensen voldoet. Een houten chalet op maat is ideaal om te gebruiken als vakantiewoning of als tweede houten woning bij uw huis. Heerlijk op het vakantiepark staan in uw eigen ontworpen houten chalet? Dat is mogelijk bij ons. Geniet optimaal van uw vakantie in een veelzijdige maatwerk blokhut en voelt u de koning ter rijk in uw eigen vakantiepaleisje. 

Het is ook mogelijk om deze chalets te combineren met een houten garage. Zo geniet u van een chalet met bijvoorbeeld extra bergruimte. Ideaal als uw kleinkinderen of kinderen komen logeren. Zij zullen heerlijk kunnen overnachten in uw eigen chalet. Of kiest u liever voor het plaatsen van houten chalets op maat midden in de natuur? Heerlijk rust en van niemand last, een heerlijk plekje om weer even helemaal bij te komen.

Woonblokhut of luxe houten woning

De houten chalets die wij aanbieden zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor een klein, romantisch chaletje wat ook wel een blokhut wordt genoemd, of u kiest voor een grote, luxe chalet of houten woning. Bij de Blokhutspecialist bent u aan het juiste adres voor een prachtig chalet. De grotere modellen zijn ook verkrijgbaar in een kleinere afmeting en andersom zijn de kleinere bouwwerken ook leverbaar in een grotere afmeting. Bij ons stelt u eenvoudig zelf uw chalet samen. 
Onze houten maatwerk modellen zijn ook beschikbaar met verschillende soorten daken. U kunt ook de dakbedekking kiezen die u zelf wenst bij de door uw gekozen chalet. (Bijna) alles is mogelijk!

Kwaliteit houten ramen en deuren

Kies uw eigen ramen en deuren die helemaal aansluiten op uw wensen! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze ervaren medewerkers zullen hun uiterste best doen aan uw wensen te voldoen. Kiest u voor 1 of 2 kleine ramen? Voor een schuifpui of een enkele deur? Geen vraag is ons vreemd. Laat ons uw wensen weten en wij gaan samen met u rond de tafel zitten om alle mogelijkheden met u te bespreken. 

Houten chalet laten bouwen

Geeft u de bouw van het chalet liever uit handen? Dan is montage door ons professionele montageteam de oplossing voor u. Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring in deze branche en bouwen uw chalet graag voor u op. Zij zullen er voor zorgen dat u 100% tevreden bent met uw eigen ontworpen chalet.

Houten chalet kopen

Heeft u nog vragen en/of twijfels over het kopen van een houten chalet? Laat ons die vragen beantwoorden en uw twijfels wegnemen. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen of even een mailtje sturen. Wij streven ernaar deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wilt u toch liever wat voorbeelden zien? Bezoek dan onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Wij adviseren voor een bezoekje aan onze showroom vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een medewerker voor u beschikbaar is. 

Artikelen 1 tot 40 van 155 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 40 van 155 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4