Abonneren op RSS-feed

Chalet kopenHouten chalet kopen

Een houten chalet kopen op maat en laten bouwen door ons eigen montageteam inclusief een schroeffundering? Zoals u hier kunt bekijken op onze site bieden wij verschillende modellen aan. Zit het bouwwerk er niet tussen die u zoekt? Geen probleem! Bij ons koopt u altijd een chalet op maat tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een eigen houten chalet op maat is ideaal om te gebruiken als vakantiewoning of als tweede houten woning bij uw huis. Heerlijk op het vakantiepark staan in uw eigen ontworpen houten chalet? Dat is mogelijk bij ons. Geniet optimaal van uw vakantie in een veelzijdige robuuste blokhut op maat met een wanddikte van 44mm, 68mm of 90 mm met of zonder isolatie en voelt u de koning ter rijk in uw eigen vakantiepaleisje. 

Het is ook mogelijk om deze chalets (winterhard) van hout te combineren met een houten garage. Zo geniet u van een chalet met bijvoorbeeld extra bergruimte. Ideaal als uw kleinkinderen of kinderen komen logeren. Zij zullen heerlijk kunnen overnachten in uw recreatiewoning. Of kiest u liever voor het plaatsen van houten chalets op maat midden in de natuur? Heerlijk rust en van niemand last, een heerlijk plekje om weer even helemaal bij te komen.

Woonblokhut of luxe houten woning

De houten chalets die wij aanbieden zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor een klein, romantisch chaletje van bijvoorbeeld 28 m2 wat ook wel een blokhut wordt genoemd, of u kiest voor een grote, luxe chalet of houten woning. Bij de Blokhutspecialist bent u aan het juiste adres voor een prachtig chalet. De grotere modellen zijn ook verkrijgbaar in een kleinere afmeting en andersom zijn de kleinere bouwwerken ook leverbaar in een grotere afmeting met een 2de verdieping en meerdere kamers. Bij ons stelt u eenvoudig zelf uw winterhard chalet samen. Onze houten maatwerk modellen zijn ook beschikbaar met verschillende soorten daken zoals een plat dak of zadeldak. U kunt ook de dakbedekking kiezen die u zelf wenst bij de door uw gekozen chalet. (Bijna) alles is mogelijk!Artikelen 1 tot 40 van 155 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 40 van 155 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4