Chalet lessenaarsdak

Een chalet lessenaarsdak kopen? Kom dan naar de Blokhutspecialist in Capelle aan den IJssel.
Een lessenaarsdak is een dakvorm die bestaat uit slechts één dakvlak dat onder een zekere helling is aangebracht. Een lessenaarsdak is daarmee naast het platte dak de eenvoudigste afdichting van een bouwwerk. Een lessenaarsdak geeft uw houten bouwwerk een moderne en karakteristieke uitstraling. 
De chalets met een lessenaarsdak uit deze categorie zijn maatwerk bouwwerken. Doordat wij veel maatwerk bouwwerken leveren is het onmogelijk om alle opties via onze website aan u te laten zien. Bij de Blokhutspecialist zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kunnen aan vrijwel ieders wens voldoen. 
Bij ''maatwerk aanvraag'' kunt u eenvoudig een maatwerk chalet aanvragen via de webshop. Liever eerst wat informatie inwinnen voor u overgaat tot het kopen van een prachtig chalet? Kom dan naar onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Hier hebben wij prachtige houten bouwwerken voor u opgebouwd staan zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden die wij zoal te bieden hebben. Onze specialisten helpen u graag verder. 2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina