Tuinkantoor schilddak

Bent u op zoek naar een tuinkantoor schilddak? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Een schilddak is een daktype dat wordt gevormd door twee driehoekige schilden aan de korte kant en twee trapeziumvormige schilden aan de lange kant van het gebouw. Eigenlijk is het een aangepast zadeldak. Een schilddak heeft een aerodynamische vorm en is daarom het beste bestand tegen windstoten. Vandaar dat dit daktype veelvuldig in het buitengebied wordt toegepast. Natuurlijk kan dit daktype ook prima worden toegepast in het binnengebied. Het is natuurlijk een prachtig dak om te zien. 
Op deze pagina vindt u enkele tuinkantoren met een schilddak van de bekende merken Lugarde, Grandcasa en Tuindeco. Wij bieden zowel standaard als maatwerk tuinkantoren aan. Doordat wij veelal maatwerk bouwwerken leveren is het onmogelijk om alles op onze site te kunnen tonen. Bij de Blokhutspecialist zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem gerust contact op met een van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden die wij zoal te bieden hebben. 
Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze overdekte, verwarmde showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. Hier staan naast tuinkantoren ook blokhutten, tuinhuizen, chalets, overkappingen en andere bouwwerken voor u opgbouwd. Genoeg inspiratie dus!