Chalet wolfskap

Op deze pagina vindt u de categorie houten chalet met een wolfskap. De modellen die u hier ziet zijn speciaal geselecteerd door de Blokhutspecialist. De wolfskap geeft het chalet een stoere en ruime uitstraling. Wij leveren veelal maatwerk bouwwerken zodat wij aan vrijwel ieders wens kunnen voldoen. Onderstaande modellen zijn enkele voorbeelden. Heeft u al een ontwerp klaar liggen? Aarzel dan niet en laat uw ontwerp zien aan een van onze adviseurs. Zij zullen u een passende offerte bieden en hun uiterste best doen om uw houten chalet voor u te realiseren, helemaal naar uw eigen wensen. 
Naast houten chalets bent u voor blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, garages, recreatiewoningenpriëlen en andere bouwwerken bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Bezoek onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar voor de mooiste bouwwerken en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij zoal te bieden hebben. 
De houten bouwwerken in onze showroom worden regelmatig vervangen. Zo kunnen wij u altijd de nieuwste trends laten zien. 
Voor een bezoekje aan onze showroom raden wij u aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een adviseur beschikbaar is en u niet (onnodig lang) hoeft te wachten. 3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina