Abonneren op RSS-feed

Geisoleerd tuinhuis

Geisoleerd tuinhuis kopen

Wilt u een geisoleerd tuinhuis kopen? Steeds meer mensen werken vanuit huis, een geisoleerd tuinhuis is daarom geschikt voor iedere ondernemer of particulier. Onze houten geisoleerde tuinhuizen lenen zich ook uitstekend als praktijkruimte. Denk aan een massagesalon, kapsalon, schoonheidssalon of coaching praktijk. Voor de inrichting denken wij graag mee om tot een efficiënte ruimte te komen. Ook om uw belangrijke spullen vorstvrij op te slaan is het belangrijk om het bouwwerk te voorzien van een wandisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. 

 

De voordelen van een tuinhuis geïsoleerd tuinhuis

Het voordeel van het kopen van een tuinhuis met isolatie die gebruikt kan worden als tuinkantoor is in eerste instantie natuurlijk dat u geen reistijd meer heeft en geen files of vertragingen oploopt in het openbaar vervoer. Maar het is vooral een voordeel dat u productiever kunt werken omdat u niet wordt afgeleid. En zeg nou zelf, wat is er fijner dan een goede werkruimte combineren met het ultieme buitengevoel? Een plek waar u overdag ongestoord kunt werken en wanneer u vrij bent lekker kunt relaxen.

Een goede isolatie bij het kopen van uw tuinhuisje is daarom erg belangrijk. Met een goede isolatie is het mogelijk om veel energie te besparen en om de warmte te behouden net als de koelte van de ruimte. Zo kunt u in de winter wanneer het hard vriest en anderzijds als het in de zomer drukkend heet is rustig doorwerken.

Bij Blokhutspecialist heeft u veel keuze op het gebied van tuinhuizen inclusief isolatie. Wij bieden u de mogelijkheid om volop te genieten van een mooi houten bouwwerk op maat wat helemaal bij de stijl van uw woning en tuin past. Kies daarom bij het kopen van een passend model voor één geheel, het juiste dak, de juiste kleuren en ook de juiste materialen. Er zijn voldoende bouwstijlen van modern, klassiek tot landelijk. Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek dan één van onze showrooms in Capelle aan den IJssel en in Zevenaar, met meer dan 2500 m² aan kijkplezier.

Geisoleerd tuinhuis laten plaatsen

We begrijpen dat het een hele stap is wanneer u een geisoleerde tuinhuis wilt kopen en laten plaatsen. Wij maken vooraf eerst een tekening met onze 3D configurator om er zeker van te zijn dat u een bouwwerk koopt die voldoet aan al uw wensen. Dankzij de kennis van onze ervaren specialisten kunt u terecht met al uw vragen bij het kiezen van de perfecte blokhut. Heeft u specifieke wensen? Wij kunnen uw bouwwerk ook op maat ontwerpen en zagen in onze eigen fabriek in Zevenaar. Neem gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren en monteren onze bouwwerken door de gehele Benelux. Wij kunnen ook de schroeffundering verzorgen.