Abonneren op RSS-feed

Houten carport kopen


Houten carport

Staat uw auto, camper of caravan het hele jaar in weer en wind? Dan is het tijd voor een houten carport van de Blokhutspecialist. Zorg ervoor dat bijvoorbeeld uw auto droog staat of dat uw camper een makkelijke stallingsplek heeft. Uw auto of camper heeft zo veel minder te lijden en de lak van uw auto wordt minder blootgesteld aan weer en wind. U heeft bij ons de keuze uit verschillende carports van hout op maat, zoals u kunt zien op onze site. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de maatwerk mogelijkheden. 

Houten carport op maat

Kies voor een douglas houten carport op maat als u uw overkapping geheel zelf wilt samenstellen. U kunt zelf de afmetingen en doorrijhoogte bepalen, maar ook bepaald u of uw wanden in uw carport wil hebben. Wilt u een zadeldak i.p.v. een plat dak op uw bouwwerk? Geen probleem! Uw dak en dakbedekking kunt u zelf kiezen bij een houten overkapping op maat. Vraag vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Heeft u een standaard carport op maat bij ons op de site gezien? Deze zijn direct uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd. Bij deze standaard carports heeft u de keuze uit verschillende opties. Kijk hiervoor bij de verschillende producten. De opties staan bij ieder product aangegeven. 

Houten carport bouwen

Standaard worden al onze bouwwerken geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Ziet u het niet zitten om uw houten carport zelf te monteren? Kies dan voor montage. Uw houten bouwwerk wordt dan vakkundig opgebouwd door ons professionele montageteam. 

Heeft u nog vragen, of wilt u graag advies over het bouwwerk? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of per telefoon. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze verwarmde, overdekte showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. Neem dan eerst even contact met ons op, zodat u er zeker van bent dat er iemand beschikbaar is om u te helpen.40 artikel(en)

per pagina

40 artikel(en)

per pagina