Abonneren op RSS-feed

Blokhut kopen

U zoekt een blokhut?

Een houten blokhut kunt u natuurlijk voor allerlei verschillende doeleinden kopen. Of het nou is om lekker te loungen in de avondzon met een blokhut met overkapping of voor opslag van fietsen of klusgereedschap. We hebben een blokhut op maat voor iedere tuin, groot of klein, het maakt niet uit. We leveren namelijk ook 100% maatwerk wanneer u dit wenst.

Er zijn vele soorten en maten blokhutten. Zo kunt u onder een blokhut met luifel of overkapping extra lang genieten. Want als het slecht weer wordt kunt u lekker blijven zitten. Een blokhut met veranda of tuinhuis met overkapping is ook weer in verschillende uitvoeringen leverbaar. Voor hulp bij uw keuze kunt u de verschillen tussen een blokhut en tuinhuis lezen in dit artikel. Zo is bijvoorbeeld de afmeting van groot belang. Niet alleen moet het goed in uw tuin passen, maar u wilt ook voldoende ruimte om onder uw overkapping te kunnen zitten.

Ook is er nog keuze uit de bewerking van het hout. Kiest u voor geimpregneerd hout of juist douglas houten tuinhuis. Gaat u het zelf schilderen of besteld u het kant- en klaar. Tijdens het samenstellen kunt u al deze opties selecteren of ervoor kiezen dit door ons te laten uitvoeren. Komt u er zelf niet uit? Onze klantenservice helpt u graag. Of kom langs in onze shworoom waar we vele modellen blokhutten en tuinhuizen hebben staan.

Blokhut uit voorraad of Maatwerk

Uiteraard hebben we ook verschillende modellen blokhutten en tuinhuizen op voorraad van o.a. Tuindeco, Interflex, Biancasa, Woodvision en Hillhout Deze kunnen we al leveren binnen 2 tot 5 weken. Voor maatwerk is dit meestal 6 - 12 weken.

U kunt kiezen voor verschillende typen blokhutten op maat van o.a. Lugarde, Woodpro en Grandcasa. Zo hebben we een houten blokhut platdakblokhut zadeldak of een moderne blokhut te koop. Maar eventueel ook  een houten garage voor uw auto. Voor meer informatie kunt u onze categorie houten garage bekijken. 

Maatwerk

Voor ons is het belangrijkste natuurlijk dat uw blokhut aan uw wensen voldoet en u dus helemaal zelf kan bepalen welke opties en welke afmetingen u wilt. In onze showroom begeleiden we u bij een blokhut kopen van diverse blokhutten op maat doormiddel van onze jarenlange ervaring en het aanleveren van een 3d tekening. Dit proces zorgt ervoor dat u altijd de juiste blokhut koopt. Wilt u een tuinhuis kopen met robuuste hoekstaanders of afwerklatten i.p.v. kruisverbindingen? Uiteraard leveren wij dit ook op maat.

Heeft u hulp nodig? Gebruik dan de chatfunctie onderin uw scherm. We staan u zo snel mogelijk te woord. Klik op lees meer voor verdere informatie om een goede keuze te maken....Artikelen 1 tot 40 van 308 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8

Artikelen 1 tot 40 van 308 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8