Abonneren op RSS-feed

Blokhut kopen

Een Blokhut koopt u bij de Blokhutspecialist

U bent op zoek naar een Blokhut. Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het goede adres. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment Blokhutten voor u. Blokhutten in diverse soorten en maten. Bijvoorbeeld grote of kleine Blokhutten met een Mansardedak of 8-kantige blokhutten. Blokhutten van merken als Lugarde, Tuindeco of ons eigen huismerk Flexwood (speciaal maatwerk Blokhutten). 

Een Blokhut is een perfecte toevoeging aan uw tuin en nog eens functioneel ook. Waar vroeger de Blokhut werd gebruikt voor de opslag van uw tuinmeubilair of fietsen, wordt het hedendaags steeds vaker ingebruik genomen als hobby- of klusruimte of als praktijk. Veel mensen gebruiken de Blokhut ook als een heerlijke plek om tot rust te komen. Krantje, kopje koffie, u kent het wel. Door de vele mogelijkheden die wij bieden, is er altijd wel een Blokhut die bij uw wensen aansluit. 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Vandaar dat wij naast de standaard modellen ook 100% Maatwerk afleveren. Dus als er tussen de standaard modellen niks voor u tussen zit, dan ontwerpen we er toch samen één? Je ziet ze tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Van een simpel "fietsenhokje" tot een complete tweede woning, met twee verdiepingen.


In deze categorie staan alleen Houten bouwwerken met een molenwiekverbinding (ook wel traditionele Blokhut kruisverbinding of Blokhut met ''oortjes'' genoemd). Ben je op zoek naar een houten bouwwerk met strakke hoeken of staanders op de hoek? Bekijk dan onze categorie: Tuinhuis

Soorten en maten Blokhutten

Er zijn vele soorten en maten Blokhutten. Zo kunt u onder een Blokhut met luifel, veranda of overkapping extra lang genieten. Ook als het weer wat minder wordt, is het nog heerlijk vertoeven met bijvoorbeeld een heater. Onze Blokhutten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Een Blokhut wordt ook vaak vergeleken met een Tuinhuis. Ontdek in dit artikel de verschillen tussen een Blokhut en Tuinhuis. 

Eén van de eerste stappen is om te kijken hoeveel ruimte u over heeft voor de Blokhut en eventueel overkapping. Daarom is de afmeting van groot belang. Niet alleen moet het goed in uw tuin passen, maar u wilt ook voldoende ruimte om onder uw overkapping te kunnen zitten.

Houtbewerkingen voor Blokhutten

Ook heeft u bij ons de keuze tussen verschillende bewerkingen van het hout. Kiest u voor geïmpregneerd hout of juist voor een Douglas houten Blokhut of Tuinhuis. Gaat u het zelf schilderen of besteld u het kant- en klaar. Tijdens het samenstellen van een houten bouwwerk kunt u al deze opties selecteren of ervoor kiezen dit door ons te laten uitvoeren. Wij werken uitsluitend alleen met topkwaliteit beits van Jotun Demidekk Ultimate. Deze ongekende beits gaat tot circa 12 jaar mee.

Komt u er zelf niet uit? Onze klantenservice helpt u graag. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze overdekte showroom waar wij vele modellen blokhutten en tuinhuizen hebben staan.

Voordelen van een Blokhut op Maat

Heeft uw tuin een afwijkende afmeting? Of wilt u juist een speciale custom made Blokhut laten maken, dan is een Blokhut op Maat zeker de beste optie voor u. Met een Blokhut op Maat beslist u onder andere namelijk zelf de afmetingen, het type dak en bijbehorende dakbedekking en het type de plaatsing van deuren en ramen. 

Heeft uw Blokhut als doel om bijvoorbeeld in het najaar lekker in de hut te kunnen gaan zitten? Kies dan voor een dikkere wanddikte, een fundering en isolatie. Zo creëert u een zo comfortabel mogelijke plek voor u en uw vrienden en familie.

Daarnaast is het voordeel van een Blokhut op maat dat u de inrichting van uw tuin kunt bepalen. Met een standaard model bent u misschien uw bloemenperk kwijt of zouden de appelbomen plaats moeten maken voor de Blokhut.Artikelen 1 tot 40 van 512 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

Artikelen 1 tot 40 van 512 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13