Abonneren op RSS-feed

Blokhut kopen

U zoekt een blokhut?

Een houten blokhut kunt u natuurlijk voor allerlei verschillende doeleinden gebruiken. Of u nou op zoek bent naar een blokhut met overkapping, om lekker onder te loungen of een blokhut voor opslag van fietsen of klusgereedschap. Wij hebben een blokhut op maat voor iedere tuin, groot of klein. Wij leveren standaard blokhutten maar ook 100% maatwerk blokhutten. De mogelijkheden zijn bij de Blokhutspecialist eindeloos. In deze categorie staan alleen bouwwerken met een molenwiekverbinding (ook wel traditionele blokhut, kruisverbinding of blokhut met ''oortjes'' genoemd). Ben je op zoek naar een bouwwerk met strakke hoeken of staanders op de hoek? Bekijk dan onze categorie: Tuinhuis

Er zijn vele soorten en maten blokhutten. Zo kunt u onder een blokhut met luifel of overkapping extra lang genieten. Als het slecht weer wordt kunt u lekker blijven zitten. Een blokhut met veranda of tuinhuis met overkapping is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Voor hulp bij uw keuze kunt u de verschillen tussen een blokhut en tuinhuis lezen in dit artikel. Zo is bijvoorbeeld de afmeting van groot belang. Niet alleen moet het goed in uw tuin passen, maar u wilt ook voldoende ruimte om onder uw overkapping te kunnen zitten.

Ook heeft u bij ons de keuze tussen verschillende bewerkingen van het hout. Kiest u voor geimpregneerd hout of juist voor een douglas houten tuinhuis. Gaat u het zelf schilderen of besteld u het kant- en klaar. Tijdens het samenstellen van een houten bouwwerk kunt u al deze opties selecteren of ervoor kiezen dit door ons te laten uitvoeren. Komt u er zelf niet uit? Onze klantenservice helpt u graag. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze overdekte showroom waar wij vele modellen blokhutten en tuinhuizen hebben staan.

Blokhut uit voorraad of Maatwerk

Uiteraard hebben we ook verschillende modellen blokhutten en tuinhuizen op voorraad van o.a. de merken: Tuindeco, Interflex, Biancasa, Woodvision en Hillhout. Deze kunnen we al leveren binnen 2 tot 6 weken. Voor maatwerk is dit meestal 6 - 12 weken.

U kunt kiezen uit verschillende soorten blokhutten op maat van o.a. de merken: Lugarde, Woodpro en Grandcasa. Zo hebben we een houten blokhut platdakblokhut zadeldak of een moderne blokhut te koop. Maar eventueel ook een houten garage voor het stallen van uw auto of uitvoeren van een hobby. Voor meer informatie kunt u onze categorie houten garage bekijken. 

Maatwerk

Voor ons is het belangrijk dat uw blokhut aan uw wensen voldoet. In onze showroom begeleiden onze adviseurs u graag bij het kopen van een blokhut of blokhutten op maat. Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring. In onze showroom in Capelle aan den IJssel is het mogelijk uw gewenste blokhut te ontwerpen en deze vervolgens te zien in een 3D tekening. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat u altijd een duidelijk beeld krijgt van het gewenste bouwwerk en niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u een tuinhuis kopen met robuuste hoekstaanders of afwerklatten i.p.v. kruisverbindingen? Uiteraard leveren wij dit ook op maat.

Heeft u hulp nodig? Gebruik dan de chatfunctie onderin uw scherm. We staan u zo snel mogelijk te woord. Klik op ''lees meer'' voor verdere informatie om een goede keuze te maken. Artikelen 1 tot 40 van 520 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

Artikelen 1 tot 40 van 520 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13