Chalet achtkant

Als u op zoek bent naar een bijzonder houten chalet met een luxueuze uitstraling, dan is het chalet achtkant misschien wat voor u. Met zijn bijzondere vorm en aparte dakvorm is het echt een eyecatcher. Omdat wij de chalet 8-kant vanuit de voorraad kunnen leveren, is de levertijd korter en de prijs voordeliger. Mocht u toch op zoek zijn naar een maatwerk model, kijk dan bij onze maatwerk chalet.
Maatwerk bouwwerken kunt u aanvragen via de ''maatwerk aanvraag'' link op onze site. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op uw wensen doorgeven per mail. Via onze 3D-configurator kunt u zelf eenvoudig uw houten chalet achtkant samenstellen. Bepaal zelf de wanden, dakbedekking, ramen, deuren, kleuren en isolatiemogelijkeden. 
Liever eerst wat inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij zoal te bieden hebben. Onze adviseurs helpen u graag aan een prachtig chalet, helemaal naar uw wensen. 3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina