Abonneren op RSS-feed

Showroom Blokhut, Tuinhuis, Recreatiewoning en Overkapping

Waarom een blokhut, tuinhuis of overkapping kopen in de showroom

Wij adviseren altijd voordat u een bouwwerk gaat kopen zoals een houten blokhut, tuinhuis of overkapping om deze te bekijken en te beoordelen in de showroom. Via een afbeelding die er prachtig uit kan zien op uw beeldscherm is dit niet te beoordelen.

Het is belangrijk om de afmetingen (vooral de hoogte) van het bouwwerk goed te bekijken. Dit kunt u alleen maar inschatten zodra u in het bouwwerk staat. Ook de stevigheid en kwaliteit van de ramen en vooral de deuren moet u kunnen voelen en testen. Zijn de ramen en deuren gelamineerd en gevingerlast? Wordt het geleverd met enkel glas of dubbel glas? Is het dak plat of heeft het een afschot? Hierbij noemen we maar een paar punten die heel erg belangrijk zijn om mee te nemen in uw keuze. Wij laten met trots onze bouwwerken zien en informeren u graag hierover !


In Capelle aan den IJssel en Zevenaar staan tientallen houten bouwwerken zoals blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, veranda's, houten garages en chalets opgebouwd in onze overdekte, verwarmde showroom van c.a. 700 m2 in Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland (in de buurt van Rotterdam, den Haag, Zoetermeer, Dordrecht, Zeeland) en c.a. 1500 m2 in Zevenaar in Gelderland (in de buurt van Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn, den Bosch en ook Duitsland). 

De Blokhut specialist is HET adres voor betaalbaar maatwerk zoals:

- Tuinhuis / Tuinhuis met overkapping
- Blokhut / Blokhut met overkapping
- Kleine tuinhuisjes, bergingen en schuurtjes, maar ook grote houten chalets, vakantiewoningen en recreatiewoningen
- Overkapping, veranda, prieel, kapschuur en houten carport

Wij zijn vooral gespecialiseerd in een blokhut, tuinhuis, chalet of overkapping op maat van o.a. Lugarde, Woodpro, Grandcasa en Flexwood. Uiteraard leveren wij ook standaard tuinhuisjes van o.a. Tuindeco, Interflex, Hillhout, Biancasa, Woodvision en Trendhout.

Laat u verrassen door onze maatwerk mogelijkheden incl. schroeffunderingen, een tal van houtbehandelingen en montage op locatie. 


Showroom Capelle aan den IJssel

Klaverbaan 142a
2908 KD, Capelle aan Den IJssel

Onze openingstijden: 

dinsdag t/m zaterdag 
10:30 uur tot 17:00 uur

Showroom Zevenaar

Industriestraat 8
6905 DG, Zevenaar

Onze openingstijden:

dinsdag t/m zaterdag 
10:30 uur tot 17:00 uur

 

Showroom Capelle aan den IJssel

Showroom Zevenaar