Tuinhuis 3x3

Tuinhuis 3x3 meter kopen

Een tuinhuis 3x3 meter is één van de meest gebruikte afmetingen. Een tuinhuisje 300x300 cm heeft de perfecte maat voor opslag van uw tuinspullen, fietsen en om eventueel uw barbecue in op te slaan. Er is dan ook nog ruimte over voor een kast of stelling.

Onze tuinhuizen in deze afmetingen kunnen uitgevoerd worden in een tal van mogelijkheden en opties. Denk hierbij aan een wanddikte van 28, 44, 45, 68, 70 of zelfs 90 mm dik. De hoeken van het bouwwerk kunnen afgewerkt worden met een kruisverbinding (uitstekende wanddelen / oortjes), een strakke afwerking d.m.v. een afwerklat of met robuuste hoekstaanders / palen in de maat 14x14 cm.

Een tuinhuis 3x3 mtr wordt meestal geleverd met een plat dak, maar het kan ook met een zadeldak of lessenaardak geleverd worden. Een enkele deur of dubbele deur, etc, etc. Maak gebruik van onze aanvraag knop hieronder en vul uw wensen in. Wij zullen u z.s.m een offerte op maat toesturen met een scherpe prijs:

Ontwerp je eigen tuinhuis 300x300 cm

Ontwerp je eigen tuinhuisje met onze 3D configurator met prijzen. Het voordeel is dat u alle stappen doorloopt in het programma zodat u ook precies weet wat er nodig is aan opties. De 3D-configurator is éénvoudig om online zelf te gebruiken. Het kost even wat tijd om er aan te wennen. Komt u er niet uit? Bezoek onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel zodat u samen met één van onze adviseurs samen dit programma samen kunt doorlopen. We kunnen direct een uitdraai voor u maken op papier.