Overkapping met berging

Overkapping met berging kopen

Bent u op zoek naar een overkapping met berging? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment van o.a. de merken Lugarde, Flexwood en Grandcasa. Wij leveren zowel standaard bouwwerken als maatwerk overkappingen. Door het leveren van 100% maatwerk zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos en zit er voor een ieder wel een geschikte overkapping met berging bij.

Voordelen overkapping met berging

Een overkapping met berging is een combinatie die wij steeds vaker terug gaan zien in de Nederlandse tuinen. Gebruik de berging voor het opbergen van tuingereedschap of het stallen van fietsen, en geniet onder de overkapping van uw tuin in een heerlijke loungeset. Bij de Blokhutspecialist stelt u eenvoudig uw eigen overkapping met berging samen. Bepaal zelf de afmetingen, wanden, daktype, dakbedekking, ramen, deuren, isolatie en kleuren en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij zoal te bieden hebben.

Bouw eenvoudig zelf een overkapping

Onze overkappingen wordt geleverd als een compleet bouwpakket. Afhankelijk van jouw klusvaardigheden kun je kiezen uit verschillende soorten bouwpakketten, zoals kant-en-klaar, voorbewerkt of doe-het-zelf. De keuze hangt af van jouw budget en niveau van klusvaardigheid. Een kant-en-klaar model wordt op maat geleverd, waardoor de montage snel en probleemloos verloopt. Een doe-het-zelf model vereist dat je zelf nog het nodige op maat zaagt, wat vaak ook kostenefficiënter is.

Liever eerst advies inwinnen of wat ideen opdoen? Bezoek dan onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Hier hebben wij ruim 700 m2 kijkplezier voor u opgebouwd staan. Houten blokhuttentuinhuizen, garages, overkappingen, chalets en recreatiewoningen. Een waar genot voor het oog. Kom langs en laat u inspireren! Voor een bezoekje aan onze showroom adviseren wij u vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een adviseur voor u beschikbaar is en u niet (onnodig lang) hoeft te wachten.

26 artikel(en)

per pagina

26 artikel(en)

per pagina