Moderne blokhut plat dak

Bij de Blokhutspecialist kunt u terecht voor iedere gewenste moderne blokhut met plat dak. Neem een kijkje op deze pagina en laat u verrassen door ons aanbod blokhutten / tuinhuizen met of zonder overkappingen en een platdak. Een plat dak blokhut geeft veel voordelen zoals een moderne uitstraling, de gehele constructie blijft laag (meestal niet veel hoger dan 250 cm) en het EPDM op het dak wat altijd uit één deel bestaat is onverwoestbaar. De meeste houten blokhutten hebben een klein afschot, maar sommige bouwwerken hebben geen afschot en is het dak volledig plat. Dit is geen probleem voor de constructie. Er zal alleen meer water op het dak blijven liggen. Meer informatie kunt u lezen bij het product of vraag naar deze informatie aan één van onze adviseurs in Zevenaar of Capelle aan den IJssel.

Blokhut met platdak kopen

Als een moderne blokhut wilt kopen gaat u keuze waarschijnlijk uit naar een blokhut met plat dak. Het voordeel van een blokhut met platdak is dat u met het hoogwaardige EPDM kunt werken. EPDM is een rubberfolie voor op het dak, het gaat 30 jaren mee en is zeer eenvoudig op het platte dak te kitten. Dit zorgt ervoor dat u kosten bespaard. U hoeft namelijk op een blokhut met plat dak geen dakpannen, metalen dakpan platen, bitumen dakshingles of een dakgoot te plaatsen. Hetgeen wat een blokhut / tuinhuis prijziger maakt. 

Bij de blokhutspecialist kunnen we uw nieuwe blokhut met plat dak samenstellen zoals u het wenst. Wij maken het bouwwerk op de cm nauwkeurig. De moderne blokhutten met plat dak zijn leverbaar in diverse houtdiktes en in verschillende houtsoorten zoals noord europees vuren hout of douglas hout. Bepaal zelf de afmeting, type wanden, ramen, deuren, kleuren, dakbedekking en isolatie. 

De voordelen van een plat dak blokhut

Moderne blokhutten met plat dak hebben enkele voordelen ten opzichte van andere soorten daken. Platte daken zijn over het algemeen goedkoper dan andere soorten daken. Ook kunnen hutten met een plat dak vaak zonder vergunning worden geplaatst, omdat de constructie nog relatief laag is.

Tuinhuizen en blokhutten met een plat dak kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet en zijn te bestellen met alle gewenste opties. Zo kunnen er extra ramen, deuren, luifels, houtbehandelingen en nog veel meer opties worden toegevoegd aan het tuinhuis of de blokhut van uw keuze.Artikelen 1 tot 40 van 134 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 40 van 134 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4