Moderne blokhut plat dak

Bij de Blokhutspecialist kunt u terecht voor iedere gewenste moderne blokhut met plat dak. Neem een kijkje op onze website en laat u verassen door ons assortiment. De collectie blokhutten platdak wordt direct uit voorraad geleverd. Dit betekent dat deze een korte levertijd hebben van ongeveer 6-8 weken. Wilt u de blokhut plat dak geïmpregneerd hebben? Dan is de levertijd ongeveer een extra 4 weken. 

Een moderne blokhut met platdak kopen:

Als een moderne en strakke blokhut wilt kopen gaat u keuze waarschijnlijk naar een blokhut met plat dak. Het voordeel van een blokhut met plat dak is dat u met EPDM kunt werken. EPDM is een rubber substantie voor op het dak, het gaat 30 jaar mee en is zeer eenvoudig te lijmen op het plat dak. Dit zorgt ervoor dat u kosten bespaart op het dak. U hoeft namelijk op een blokhut met plat dak geen dakpannen en dakshingels te plaatsen. Het geen wat een dak duurder maakt. 

Bij de blokhutspecialist kunnen we uw nieuwe blokhut met plat dak maken zoals u het hebben wilt. Wij maken het bouwwerk op de cm nauwkeurig.De moderne blokhutten met plat dak zijn leverbaar in diverse hout diktes en in verschillende houtsoorten. Met de verf van koopmans kunt u de blokhut met plat dak in iedere kleur beitsen die u maar wilt.Artikelen 1 tot 40 van 106 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 40 van 106 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3