Abonneren op RSS-feed

Tuinhuis kopenTuinhuis op maat?

Waarin u heerlijk kunt loungen onder uw tuinhuis met overkapping op een zwoele zomeravond. Of waarin u spullen kunt opslaan zoals uw tuinkussens. Wat u ook wenst qua grootte, model, tuinhuis op maat met- of zonder overkapping wij leveren het. Al uw wensen kunnen worden verwerkt in een 3d tekening. Zo ziet u exact wat het eindresultaat wordt en hoe het in uw tuin komt te staan. Uiteraard hebben we ook standaard tuinhuizen op voorraad die we binnen enkele weken al kunnen leveren en indien gewenst bouwen.

Tuinhuis kopen?

Een tuinhuis kopen op maat zoals u het wenst? Blokhut Specialist levert en monteert houten tuinhuisjes in vuren, vuren geimpregneerd en Douglas hout. De tuinhuizen die vermeld staan in deze categorie hebben een andere hoekverbinding dan een traditionele blokhut. Een blokhut is herkenbaar door zijn molenwiekverbinding wat ook wel uitstekende oortjes wordt genoemd. Een houten tuinhuis is herkenbaar door zijn hoekpalen of strakke hoeken. Neem ook eens een kijkje op onze pagina bouwsystemen voor meer informatie.

Een populaire trend van tegenwoordig is om een tuinhuis met overkapping te combineren. Hierbij kan de houten overkapping ideaal gebruikt worden als gezellige lounge ruimte en het houten schuur gedeelte kan dienen als opslag ruimte voor o.a. uw barbecue, tuin gereedschap of berging voor fietsen. De overkapping (ook wel veranda of luifel genoemd) kan dicht gemaakt worden met een achterwand, zijwand en glazen schuifdeuren. Zo geeft u het tuinhuis met overkapping een luxe uitstraling en/of meer functionaliteit. 

Wij leveren een tuinhuis op maat alleen van de beste kwaliteiten zoals het merk Lugarde en Flexwood. Lugarde levert tuinhuizen met strakke hoeken (Prima 3=1 systeem) en met hoekstaanders (Pro-systeem) van vuren hout dat onder hoge druk geimpregneerd kan worden of op kleur (meerdere kleuren mogelijk) gebeitst kan worden. Flexwood levert alleen houten bouwwerken met hoekstaanders (Pro-systeem) in hoge druk geimpregneerd vuren hout en douglas hout.Artikelen 1 tot 40 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2