Abonneren op RSS-feed

Tuinhuis kopen

tuinhuis kopen

Tuinhuis kopen?

Wilt u een houten tuinhuis kopen, maar ziet u de bomen in het bos niet meer? Vraag een maatwerk offerte aan bij ons en wij stellen geheel vrijbijvend een offerte op maat met een zeer concurrerende prijs voor u op. Heerlijk loungen in uw eigen tuinhuis met overkapping op een zwoele zomeravond of een tuinhuis op maat met een plat dak die u gaat gebruiken als tuinkantoor of atelier? Wat u ook wenst qua afmeting, plat dak, puntdak, model, geverfd, geisoleerd met of zonder schroeffundering? Wij leveren en monteren het! Bij de Blokhutspecialist verwerken wij uw wensen in een 3D tekening met onze online 3D-configurator. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het gewenste houten tuinhuisje en hoe deze in uw tuin komt te staan. Naast onze maatwerk tuinhuizen van Lugarde en Woodpro leveren wij ook uit eigen productie vanuit onze 2de vestiging in Zevenaar. Onze Flexwood houten douglas tuinhuisjes hebben hierdoor een kortere levertijd en lagere prijs.

In deze categorie staan alleen bouwwerken met een strakke hoeken of staanders (palen) op de hoeken. Bent u op zoek naar een traditionele blokhut met molenwiekverbinding (ook wel blokhut met ''oortjes'' of kruisverbinding genoemd). Bekijk dan deze categorie Blokhutten.

Tuinhuis op maat?

Een tuinhuis op maat kopen op maat zoals u het wenst? Blokhutspecialist levert en bouwt houten tuinhuisjes geverfd, onbehandeld, vuren geïmpregneerd en in douglas hout. De maatwerk tuinhuizen die vermeld staan in deze categorie hebben een andere hoekverbinding dan een traditionele blokhut. Een blokhut is herkenbaar door zijn molenwiekverbinding, wat ook wel uitstekende oortjes wordt genoemd. Een houten tuinhuis is herkenbaar door zijn hoekpalen of strakke hoeken. Onze tuinhuizen worden uitsluitend geleverd in losse onderdelen en niet in kant-en-klare zware wandpanelen wat ook wel een prefab tuinhuis wordt genoemd. Neem ook eens een kijkje op onze pagina bouwsystemen voor meer informatie.Artikelen 1 tot 40 van 105 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 40 van 105 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3