Abonneren op RSS-feed

Tuinhuis kopen

tuinhuis kopen

Tuinhuis op maat?

Heerlijk loungen in uw eigen tuinhuis met overkapping op een zwoele zomeravond. Of een tuinhuis op maat waarin u spullen kunt opslaan zoals tuinkussens. Wat u ook wenst qua grootte, model, tuinhuis op maat met- of zonder overkapping, wij leveren het. Bij de Blokhutspecialist verwerken wij uw wensen in een 3D tekening. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het gewenste bouwwerk en hoe deze in uw tuin komt te staan. Naast onze maatwerk modellen bieden wij ook standaard modellen aan in ons assortiment. De meeste standaard bouwwerken hebben wij op voorraad waardoor de levertijd kort is. Mogelijk inclusief montage. 

verschil tussen tuinhuis en blokhut

In deze categorie staan alleen bouwwerken met een strakke hoeken of staanders op de hoeken. Bent u op zoek naar een traditionele blokhut met molenwiekverbinding (ook wel blokhut met ''oortjes'' of kruisverbinding genoemd). Bekijk dan deze categorie Blokhutten.

Een Tuinhuis Kopen?

Een tuinhuis kopen op maat zoals u het wenst? Blokhutspecialist levert en monteert houten tuinhuisjes in vuren, vuren geïmpregneerd en Douglas hout. De tuinhuizen die vermeld staan in deze categorie hebben een andere hoekverbinding dan een traditionele blokhut. Een blokhut is herkenbaar door zijn molenwiekverbinding, wat ook wel uitstekende oortjes wordt genoemd. Een houten tuinhuis is herkenbaar door zijn hoekpalen of strakke hoeken. Onze tuinhuizen worden uitsluitend geleverd in losse onderdelen en niet in kant-en-klare wandpanelen wat ook wel een prefab tuinhuis wordt genoemd. Neem ook eens een kijkje op onze pagina bouwsystemen voor meer informatie.

Een populaire trend van tegenwoordig is om een tuinhuis met overkapping te combineren. Hierbij kan de houten overkapping gebruikt worden als gezellige lounge ruimte en het houten schuur gedeelte kan dienen als opslagruimte voor o.a. uw barbecue, tuingereedschap of berging voor fietsen. De overkapping (ook wel veranda of luifel genoemd) kan dicht gemaakt worden met een achterwand, zijwand en glazen schuifdeuren. Zo geeft u het tuinhuis met overkapping een luxe uitstraling en/of meer functionaliteit. 

Wij leveren een tuinhuis op maat alleen van de beste kwaliteit waar o.a. de merken Lugarde en Flexwood voor staan. Lugarde levert tuinhuizen met strakke hoeken (Prima 3=1 systeem) en met hoekstaanders (Pro-systeem) van vuren hout dat onder hoge druk geimpregneerd kan worden of op kleur (meerdere kleuren mogelijk) gebeitst kan worden. Flexwood levert alleen houten bouwwerken met hoekstaanders (Pro-systeem) in hoge druk geïmpregneerd vuren hout en douglas hout.Artikelen 1 tot 40 van 115 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 40 van 115 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3