Chalet piramidedak

Bent u van plan om een chalet piramidedak te kopen? Bekijk dan eens het aanbod van de Blokhutspecialist of bezoek onze showroom in Capelle aan den IJssel. 
In ons aanbod vindt u zowel standaard chalets als maatwerk bouwwerken. Onze standaard bouwwerken zijn vaak uit voorraad leverbaar waardoor zij een kortere levertijd hebben dan onze maatwerk bouwwerken. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. 
Bij de Blokhutspecialist stelt u eenvoudig uw eigen houten chalet piramidedak samen. Dit kan online via de 3D-configurator maar ook door ons een schets toe te mailen met uw wensen, of een bezoekje te brengen aan onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar
In onze showroom kunt u samen met een van onze adviseurs een 3D tekening samenstellen van uw gewenste chalet. U bespreekt u wensen en deze wensen worden dan omgezet in een prachtige 3D tekening. Dit geeft u als klant, een duidelijk beeld van het gewenste bouwwerk en u weet precies waar u aan toe bent. Ook staat onze showroom vol met de mooiste bouwwerken volgens de nieuwste trends. Niet alleen voor chalets maar ook voor blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, recreatiewoningen, garages en andere bouwwerken bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. 1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina