Abonneren op RSS-feed

Blokhut 5x3 kopen

Blokhut 5x3

Een blokhut 5x3 meter is één van de meest populaire blokhutten die wij leveren. De 500x300 cm blokhut wordt voornamelijk gebruikt als opslag van algemene spullen zoals tuinmeubelen en (motor)fietsen. Er blijft dan nog genoeg ruimte over om een kast of een werkbank te plaatsen. Het dak kan geleverd worden in diverse vormen, maar de meest populaire dakvorm is een platdak en een zadeldak. De overige type daken zijn de schilddaken, drentse kap (kapschuur) en de lessenaars dak. Bij ons zijn de daken stevig genoeg om zonnepanelen op te plaatsen. Het is wel belangrijk om deze informatie door te geven aan ons zodat we hier rekening mee houden.

Blokhut 5x3 op maat

Wij leveren onze blokhutten op maat waarbij u zelf de keuze heeft uit de verschillende type ramen & deuren. U bepaald ook zelf op welke plek deze moet worden bevestigd in de wand. We hebben 4 verschillende bouwmethodes. 1: De houtstapelbouw methode, 2: Het pro-systeem (Hoekpalane), 3: Het Prima-systeem (Hoeklatten) en 4: Een prefab tuinhuis ( Een regelwerk met een wandbetimmering naar keuze). We leveren de 5x3 blokhutten in douglas hout en in vuren hout. Het vuren hout kunnen we leveren als onbehandeld hout, maar we kunnen het hout ook geïmpregneerd leveren als ketel-druk of als sproei-impregnatie / dompelimpregnatie. Naast de impregnatie kunnen we het ook op kleur leveren in een mooie trendy kleur. Bekijk hier ons complete aanbod aan blokhutten op maat.

3D-configurator

Ontwerp je eigen 5x3 blokhut met onze online 3D-configurator . U kunt direct de prijs zien en welke opties er mogelijk zijn. Komt u er niet uit? Bezoek onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar en laat één van onze adviseurs de 3D tekening voor u uitwerken. De levering van het bouwwerk wordt altijd gedaan als een bouwpakket. Deze is zelf goed te monteren. We leveren bij ieder zelfbouwpakket een montagehandleiding mee inclusief bevestigingsmaterialen. Wilt u de montage van de houten blokhut 5x3 meter niet zelf doen? Geen probleem! Wij kunnen de montage voor u verzorgen met eventueel een schroeffundering.

Blokhut b4 Lugarde 5x3

Lugarde Blokhut 5x3

Lugarde blokhut 5x3 2

Woodpro blokhut 5x3