Blokhut schilddak

Bent u op zoek naar een blokhut schilddak? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Een schilddak is een daktype dat wordt gevormd door twee dakvlakken aan de korte kant en twee trapeziumvormige schilden aan de lange kant van het gebouw. Van alle daktypen is het schilddak het beste bestand tegen windstoten. Vandaar dat deze daksoort vaak in het buitengebied wordt toegepast. Bij grote houten schuren zien we deze daksoort dan ook vaak.
Natuurlijk is een blokhut schilddak ook geschikt voor de kleinere tuinen. In ons assortiment vindt u blokhutten met en zonder overkapping. Wij leveren standaard modellen maar ook 100% maatwerk. Door het leveren van maatwerk kunnen wij aan een ieders wens voldoen. 
Bekijk onderstaande modellen of neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Bij de Blokhutspecialist zijn de mogelijkheden eindeloos. 
Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. 23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina