Abonneren op RSS-feed

Overkapping kopen

Overkapping kopen?

Op deze pagina vindt u onze houten overkappingen in allerlei soorten, maten en stijlen. Van modern tot klassiek! Zoekt u een overkapping voor bijvoorbeed het droog kunnen parkeren van uw auto en deze te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden? Bij de Blokhutspecialist bent u aan het juiste adres! Neem ook eens een kijkje bij houten carport. Geen verkleuring meer van uw lak omdat de auto in de zon staat, en geen watervlekken op uw auto omdat uw auto altijd buiten in de regen staat. Daarnaast is een houten overkapping ook te leveren als prieel of veranda. Bekijk ons uitgebreide aanbod of kom een bezoekje brengen aan onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar

Houten overkapping op maat:

Een houten overkapping zoals hier is afgebeeld, kunnen wij leveren in alle denkbare maten. De grote overkappingen die staan afgebeeld kunnen wij kleiner leveren, en andersom kunnen wij ook de kleinere bouwwerken groter leveren. Door het leveren van 100% maatwerk kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Elke maat is mogelijk bij de blokhutspecialst.

Ook zijn er verschillende soorten daken mogelijk. U kunt kiezen uit o.a. een zadeldak, een plat dak, een piramidedak of een drentse kap (kapschuur). Bekijk de mogelijkheden of vraag onze adviseurs om advies. Klik op de button “offerte aanvragen” en kies uw gewenste dak. Uiteraard zijn er ook verschillende soorten dakbedekkingen mogelijk. Ook hier kunt u uit kiezen als u bij ons een offerte gaat aanvragen.

Als u uw gewenste overkapping / buitenverblijf op maat heeft gekozen, kunt u er ook voor kiezen om er wanden in te laten bouwen. Zo voorkomt u dat u aan bepaalde zijden tocht heeft, of dat de regen naar binnenkomt. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Als u nog geen gewenste vloer heeft liggen, kunt u ervoor kiezen om houten vlonders te laten leggen onder uw veranda of prieel. Dit heeft een warme, gezellige uitstraling. Vraag onze adviseurs in Zevenaar of Capelle aan den IJssel naar de verschillende soorten vlonders en funderingen. Artikelen 1 tot 40 van 140 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 40 van 140 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4