Chalet zadeldak

Bent u op zoek naar een houten chalet zadeldak? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres! Door het zadeldak krijgt de chalet een knusse, gezellige uitstraling. Enkele modellen worden ook geleverd met een overkapping / veranda om gezellig onder te zitten. 
In ons assortiment vindt u zowel standaard als maatwerk bouwwerken. Door het leveren van maatwerk kunnen wij aan vrijwel ieders wens voldoen. Bij de Blokhutspecialist bepaald u zelf de afmeting, wanden, dakbedekking, ramen, deuren, kleuren en isolatiemogelijkheden. 
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Hier staan de mooiste bouwwerken voor u opgebouwd zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden die wij zoal te bieden hebben. 
Ook is het mogelijk om samen met een van onze adviseurs vrijblijvend een 3D tekening te ontwerpen. U bespreekt samen uw wensen en aan de hand van deze wensen wordt er dan een prachtige 3D tekening met passende offerte gemaakt. Dit geeft u een duidelijk beeld van uiteindelijke bouwwerk en u weet precies waar u aan toe bent. 
Voor een bezoekje aan onze showroom raden wij u aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een adviseur beschikbaar is voor u. Artikelen 1 tot 40 van 123 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 40 van 123 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4