Overkapping aan huis

Bent u op zoek naar een overkapping aan huis? Zoek dan niet verder! Bij de Blokhutspecialist bent u aan het juiste adres. Overkappingen aan huis zijn de perfecte oplossing voor mensen die willen genieten van het buitenleven zonder zich zorgen te maken over verschillende weersomstandigheden. Bij de Blokhutspecialist bent u aan het juiste adres voor uw houten overkapping. Of het nou gaat om een houten carport om uw auto te beschermen tegen verschillende weersinvloeden, of een prachtige aanbouw veranda om uw woonkamer te verlengen en zo optimaal te kunnen genieten van uw tuin. Wij hebben het allemaal. Op deze pagina staan enkele voorbeelden van houten overkappingen aan huis van de merken Lugarde en Flexwood. Beide merken zijn erg populair en bovendien van zeer goede kwaliteit.

Wanneer u een overkapping aan huis wenst, krijgt u vaak te maken met verschillende factoren. Denk hierbij aan bepaalde afmetingen, vergunningen waar u zich aan dient te houden en natuurlijk uw eigen wensenlijstje. Wij van Blokhutspecialist hebben voor ieder wat wils doordat wij veelal maatwerk bouwwerken leveren. Bespreek uw wensen met een van onze ervaren adviseurs en zij zullen samen met u een prachtig ontwerp met passende offerte samenstellen. 

Waarom een overkapping aan huis?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een overkapping aan huis. Allereerst biedt het bescherming tegen verschillende weersinvloeden. Denk hierbij aan regen, wind en zon. Daarnaast is een houten overkapping aan huis een mooie toevoeging aan uw woning en tuin. Het geeft uw huis een landelijke uitstraling en creëert extra leefruimte.