Kapschuur op maat

Kapschuur op maat kopen

Bent u op zoek naar een houten kapschuur op maat in lariks, douglas of eiken hout? Laat dat maar aan de Blokhutspecialist over. Wij kunnen houten kapschuren op maat produceren en deze geheel aanpassen aan uw wensen. Een kapschuur kenmerkt zich door zijn robuuste uiterlijk. Ook ervaart u door het type dak meer ruimte als een overkapping met dezelfde oppervlakte maar met een ander dak. Een kapschuur op maat staat geweldig als u landelijk woont, maar kan zeer zeker ook in de moderne tuin van nu geplaatst worden.

U kiest bij ons zelf de verschillende opties en afmetingen die u wenst. Wilt u een kapschuur met een berging? Geen probleem! De blokhutspecialist zal er voor zorgen dat er aan uw wensen voldaan wordt. Ook is het mogelijk om de kapschuur geheel dicht te maken voor opslag. Mocht u niet uit alle mogelijkheden komen dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor duidelijke antwoorden op uw vragen en advies op maat.


Bij deze kapschuren heeft u de mogelijkheid om deze te laten opbouwen door ons professionele montageteam. Zij zullen voor u de kapschuur op maat geheel van begin tot eind voor u opbouwen. Ook is het mogelijk om deze kapschuur te laten leveren als bouwpakket. Hier bij ontvangt u dan een duidelijke beschrijving hoe deze in elkaar moet worden gebouwd.

H
eeft u nog vragen of wilt u advies? Geef ons een belletje of mail ons! Wij staan u graag te woord. Ook bent u welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Geef ons wel even aan als u van plan bent om langs te komen, zodat u er zeker van bent dat één van onze medewerkers u kan helpen.