Abonneren op RSS-feed

Prefab tuinhuis

Prefab tuinhuis kopen

Een prefab tuinhuis zijn in Nederland en Belgie al sinds jaar en dag populair en worden nog altijd meer populairder. Een kant-en-klaar prefab tuinhuis kopen levert behoorlijk wat voordelen op, dus het is niet zo gek dat zoveel mensen er één in de tuin hebben. Voor het kopen van dit topkwaliteit bouwwerk bent u bij Blokhutspecialist aan het goede adres! Weet u al waar u naar op zoek bent? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Kiest u voor een tuinhuis met overkapping, luifel of veranda of zonder? Wij hebben een groot assortiment tuinhuizen van klein tot groot, klassiek en modern, daar moet een model tussen zitten wat bij u passend is.

Wanneer u een uinhuis (bestaande uit een framewerk / regelwerk van balken 45x70 mm betimmerd met een wandplank naar keuze) wilt aanschaffen is het handig om alvast na te denken waarvoor u het bouwwerk voor wilt gebruiken. Deze kan namelijk dienen als opslagplek of gastenverblijf maar kan ook gebruikt worden als tuinkantoor. Het is belangrijk dat u goed nadenkt bij het kopen van een tuinhuis welke ruimte u tot uw beschikking heeft en welke afmetingen geschikt zouden zijn.

Tuinhuis prefab met overkapping of zonder?

Het is ook mogelijk om een tuinhuis te kopen dat voorzien is van een overkapping. Deze modellen bieden u nog meer voordelen. Zo is de ruimte onder de overkapping prima geschikt voor de inrichting van een gezellig terras en profiteert u optimaal van een droge plek om van uw tuin te genieten.

Het moet perfect bij uw tuin passen en bij uw wensen aansluiten. Dankzij onze ruime ervaring en kennis kunnen wij iedere schuur bouwen zoals u dat wilt.
In onze eigen zagerij werken wij met duurzame materialen zoals douglas, red class wood of op kleur gespoten vurenhout en kunnen wij uw bouwwerk volledig op maat produceren, leveren en opbouwen.

Prefab tuinhuis geisoleerd

Bij de Blokhutspecialist vind je een uitgebreid assortiment prefab tuinhuis geisoleerd, waarmee u een oase kunt creëren voor werken van thuis uit, hobby's, sport, artistieke expressie of eender welke andere activiteit. Door de veelzijdigheid kan een prefab tuinhuis geisoleerd gemakkelijk veranderen in bijvoorbeeld een kantoor of in een (tijdelijk) gastenverblijf. Nadat u het primaire doel van uw prefab tuinhuis geisoleerd heeft bepaald, kunt u een keuze maken uit een groot aantal klassieke en moderne stijlopties die het best aansluiten bij uw wensen.

Advies over een tuinhuis kopen?

Wilt u meer informatie over een tuinhuis kopen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met het kopen van uw droom tuinhuis! Goed om te weten is dat wij leveren door de gehele Benelux en Duitsland. Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek dan één van onze showrooms in Capelle aan den IJssel en in Zevenaar, met in totaal meer dan 2500 m² aan kijkplezier.