Tuinhuis met 2 kamers

Tuinhuis met 2 kamers kopen

Blokhutspecialist heeft een ruim assortiment tuinhuizen met 2 kamers. Een tuinhuis met twee kamers zijn bij ons altijd op maat te verkrijgen in alle afmetingen. Onze modellen kunnen gebruikt worden als opslagruimte of leefruimte zoals een tuinkantoor. De grote ruimte kan dan ideaal ingedeeld worden als kantoor met eventueel een keukenblokje en de kleine ruimte als toiletruimte. 

Bij ons profiteer je altijd van de beste prijs / kwaliteit verhouding. De Woodpro tuinhuizen met twee ruimte's zijn de de instap modellen en zijn prima te gebruiken als opslagruime. De Lugarde en Flexwood modellen zijn hoger in kwaliteit en zijn ook te gebruiken als leefruimte waarbij deze in combinatie met isolatie het hele jaar door gebruikt kan worden.

Ontwerp je eigen tuinhuis met twee ruimtes met onze 3D-configurator

Wanneer je de ideale tuinhuis hebt gevonden kunt u ervoor kiezen om deze naar wens samen te stellen met onze tuinhuisjes configurator. Deze online tool is geweldig om te gebruiken. Tip: Neem even de tijd om te wennen aan de 3D configurator. Kies zelf je afmeting en de grootte van de binnenruimtes. Er zijn een tal van opties mogelijk. Deze staan allemaal vermeld in de online tuinhuizen configurator. 

   Blokhut tuinhuis configurator Lugarde

De montage van een tuinhuis met 2 kamers

Ieder tuinhuis met 2 kamers worden geproduceerd en geleverd als een bouwpakket inclusief een duidelijke montagehandleiding en de daarbij behorende bevestigingsmaterialen. Deze zijn zelf goed op te bouwen indien u geen 2 linkerhanden heeft. Heeft u geen zin of kunt u deze niet zelf plaatsen? Wij kunnen de montage van een 2 kamer tuinhuisje voor u verzorgen met eventueel een schroeffundering. Wij monteren door heel Nederland en Belgie.

Showroom tuinhuizen en blokhutten met 2-kamers

Bezoek één van onze showrooms in Zevenaar (Gelderland) of Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) en laat u informeren door de mogelijkheden met scherpe prijzen.