Douglas tuinhuis

Douglas tuinhuis kopen?

Bent u op zoek naar een Douglas tuinhuis? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Wij bieden zowel standaard tuinhuizen als maatwerk tuinhuisjes van douglas hout aan in ons assortiment. Maar waarom een douglas tuinhuis kopen? Wat is Douglas nou precies? Daar vertellen wij u graag meer over. Douglashout is afkomstig van de gelijknamige Douglasspar. De Douglasspar is afkomstig uit Noord-Amerika maar door de populariteit van het hout inmiddels goed ingeburgerd in heel Europa, en dus ook in ons eigen land te vinden. Douglashout staat bekend om de hoge duurzaamheid.

Douglashout is erg hard en daardoor sterker dan andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld vuren en grenen. De Douglasspar bevat van nature veel hars dat zorgt voor een natuurlijke bescherming van het hout. Impregneren is daarom niet nodig. Bij het impregneren worden stoffen gebruikt die schadelijk zijn voor het mileu. Douglashout is dan ook een duurzaam alternatief.

Omdat Douglashout zo sterk is is het zeer breed toepasbaar en uitermate geschikt voor tuinhuizen, blokhutten, overkappingen, schuren etc. Naast deze bijzondere eigenschappen geeft Douglashout natuurlijk ook een prachtige uitstraling aan uw douglas tuinhuis met zwarte wanden. Benieuwd naar onze Douglas tuinhuizen of naar de mogelijkheden die wij zoal te bieden hebben? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs of breng een bezoekje aan onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel.