Abonneren op RSS-feed

Blokhut 6x4 kopen

Blokhut 6x4

Een blokhut van 6x4 meter biedt een ruime opslag- of werkruimte in uw tuin en kan zelfs gebruikt worden als houten garage. Bij De Blokhutspecialist bieden we verschillende bouwsystemen en type daken om aan uw wensen te voldoen.

Een blokhut van 6x4 meter kan ook fungeren als een stijlvol tuinkantoor. Met zijn royale afmeting van 600x400 cm heeft u alle ruimte om te werken, terwijl u geniet van de rust van de natuur. Als u de blokhut wilt gebruiken als houten garage, kunt u aan de kopse kant van 4 meter brede houten garage deuren, een kanteldeur of een elektrische sectionaaldeur laten plaatsen. Zo kunt u uw auto of aanhanger eenvoudig binnenrijden.

Blokhut 6x4 op maat

Bij De Blokhutspecialist kunt u uw blokhut van 6x4 meter op maat samenstellen en bouwen met verschillende bouwsystemen en type daken. U kunt kiezen uit 4 verschillende bouwsystemen: de houtstapelbouw methode in 44, 68 of zelfs 90 mm dik (met uitstekende wanddelen op de hoeken, ook wel bekend als ‘oortjes’), het Pro-systeem (hierbij worden palen/staanders van ca. 14x14 cm gebruikt op de hoeken van het bouwwerk), het Prima-systeem (hierbij worden hoeklatten van ca. 7x7 cm op de hoeken bevestigd), en het paneelbouw systeem. Dit laatste systeem houdt in dat de grote blokhut wordt uitgevoerd met een framewerk/regelwerk waartegen wandplanken worden gespijkerd. We hebben verschillende type planken waaruit u kunt kiezen, deze wandplanken kunnen horizontaal en verticaal worden bevestigd. Het grote tuinhuis van 600x400 cm kan worden uitgevoerd met een plat dak bedekt met EPDM dakbedekking, of met een zadeldak bedekt met bitumen dakshingles of metalen dakpan profielplaten. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een PVC of zinken dakgootset toe te voegen.

3D-configurator

Bij De Blokhutspecialist bieden we een online 3D-configurator waarmee u uw blokhut op maat kunt ontwerpen. Via een eenvoudig stappenplan kunt u de afmetingen, houtbehandelingen, type ramen, deuren en dakvormen kiezen. U kunt direct de prijs zien en een offerte aanvragen. Als u hulp nodig heeft, kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs in één van onze showrooms om samen het ontwerp te maken. We kunnen u tevens adviseren over de belangrijke zaken die u moet overwegen tijdens het ontwerpproces.

Onze houten blokhutten van 6x4 meter worden standaard geleverd als bouwpakketten met een meegeleverde montage handleiding en bevestigingsmaterialen. U kunt de blokhut zelf opbouwen, maar we hebben ook eigen monteurs in dienst die de bouw kunnen verzorgen met eventueel een schroeffundering. Laat u informeren door de mogelijkheden in onze showroom in Zevenaar in Gelderland of Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland.

600x400 Lagarde blokhut

Lugarde blokhut 6x4

Lugarde sfeer blokhut 6x4

Lugarde blokhut 600x400

6x4 blokhut Lugarde