Tuinkantoor cottage

Voor een tuinkantoor cottage bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Een cottage tuinkantoor is een typisch Engelse bouwstijl. De cottagestijl is één van de oudste stijlen, en tot op de dag van vandaag erg populair. Met een cottage tuinkantoor creëert u een landelijke, gezellige sfeer in uw tuin. Wij bieden zowel standaard tuinkantoren aan, als maatwerk kantoren van o.a. de bekende merken: Lugarde en Interflex. 
Doordat wij veel maatwerk bouwwerken verkopen is het onmogelijk om al onze tuinkantoren op deze pagina te tonen. Heeft u zelf een model in gedachte en staat deze niet tussen ons aanbod? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met een van onze specialisten. Bij de Blokhutspecialist stelt u vrij eenvoudig uw eigen tuinkantoor cottage samen. Dit kan online, per mail, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze overdekte, verwarmde showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. 
In onze showroom hebben wij prachtige tuinkantoren, blokhutten, tuinhuizen, chalets en overkappingen voor u opgebouwd staan. Kom inspiratie opdoen, informatie inwinnen of uw gewenste bouwwerk ontwerpen in een 3D tekening. Onze adviseurs helpen u graag aan een prachtig bouwwerk helemaal naar uw wensen. 29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina