Abonneren op RSS-feed

Tuinberging

Tuinberging kopen

Een tuinberging is geschikt voor elke tuin en voldoet aan alle verwachtingen waardoor het ook voor veel meer dingen gebruikt kan worden dan alleen voor de beschutting en opbergen van tuinmeubilair, fietsen, tuinkussens en gereedschappen. Een houten tuinberging is ook ideaal om te gebruiken om in te klussen. Het kan ook uitgevoerd worden met isolatie om het schuurtje het hele jaar door te kunnen gebruiken.

Een plat dak is een strakke dakvorm met eventueel een lichte helling voor waterafvoer. Vroeger werd het vooral gebruikt voor daken bij commerciële gebouwen maar tegenwoordig zijn platte daken erg populair voor schuren, blokhutten, tuinhuizen en ook tuinbergingen van hout. Dit is vooral te danken aan de moderne uitstraling van de daken en hun praktische bouwwijze. De voordelen van een tuinberging met plat dak kopen in één oogopslag:

- Een plat dak is plaats besparend in de hoogte en ook in de breedte.
- Onderhoud is makkelijk en duurzaam.
- Een tuinberging met plat dak ziet er modern uit.
- Het dak heeft een laag gewicht.

Het 2de type dakvorm die gebruikt kan worden bij deze bergingen zijn de zadeldaken. Dit noemen we ook wel een puntdak en kan uitgevoerd worden met verschillende dakhellingen. De minimale dakhelling die wij gebruiken is 8 graden. Deze dakhelling is minimaal mogelijk voor gebruik van metalen dakpanprofielplaten. Bitumen dakshingles kunnen gebruikt worden voor daken met een dakhelling van minimaal 14 graden.

Tuinberging op maat

Iedere houten tuinberging kunnen wij op maat produceren, leveren en monteren. Hierbij kunnen de afmetingen, type ramen, deuren, houtsoorten (zoals douglas of vurenhout) bepaald worden. Gebruik de onderstaande aanvraag knop en vul het formulier in. Wij zullen z.s.m. een scherpe offerte toesturen.