Abonneren op RSS-feed

Kapschuur kopen

Bent u op zoek naar een kapschuur? Bij de Blokhutspecialist hebben wij een ruim aanbod houten kapschuren die zowel uit eigen productie of op maat van o.a. Woodvision, Trendhout of Toplawood te verkrijgen zijn tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Droomt u al jaren over een prachtige maatwerk overkapping die precies past bij de stijl van uw huis? Bij ons bent u aan het juiste adres. Stel eenvoudig uw eigen boeren kapschuur samen van douglas hout en schroeffundering. Laat uw schets tekening zien en laat ons met een mooi voorstel komen. 

Geniet op een mooie zomeravond onder uw eigen houten douglas kapschuur. In ons ruime assortiment vindt u ook modellen die met een houten berging of houten schuur worden uitgevoerd. Erg handig voor bijvoorbeeld het opslaan van tuingereedschap of zitmaaier. Zo bergt u alles veilig en droog op. 

Kapschuur op maat

Als u voor een houten kapschuur op maat kiest kunnen wij u verschillende mogelijkheden laten zien en aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor een of meerdere wanden om uw kapschuur aan een of meer zijden dicht te maken. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Ook kunt u bij de kapschuur met een berging kiezen voor verschillende ramen en deuren. Voor vrijblijvend advies kunt u altijd even contact opnemen met onze medewerkers. Een groot raam aan de voorzijde van de berging, of een kleiner raam in de wand, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten deuren die precies bij uw persoonlijke wensen aansluiten. Dubbele deuren, enkele deuren of schuifdeuren? Wij hebben een ruime keuze.