Abonneren op RSS-feed

Kapschuur kopen

Bent u op zoek naar een houten kapschuur? Bij de Blokhutspecialist hebben wij een ruim aanbod houten kapschuren die zowel uit eigen productie of op maat van o.a. Woodvision, Trendhout of Toplawood te verkrijgen zijn tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Droomt u al jaren over een prachtige maatwerk overkapping die precies past bij de stijl van uw huis? Bij ons bent u aan het juiste adres. Stel eenvoudig uw eigen kapschuur samen van douglas hout. Laat uw schets tekening zien en laat ons met een mooi voorstel komen. 

Geniet op een mooie zomeravond onder uw eigen houten douglas kapschuur. In ons ruime assortiment vindt u ook modellen die met een houten berging of houten schuur worden uitgevoerd. Erg handig voor bijvoorbeeld het opslaan van tuingereedschap of zitmaaier. Zo bergt u alles veilig en droog op. 

Kapschuur op maat

Als u voor een kapschuur kiest kunnen wij u verschillende mogelijkheden laten zien en aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor een of meerdere wanden om uw kapschuur aan een of meer zijden dicht te maken. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

Ook kunt u bij de kapschuur met een berging kiezen voor verschillende ramen en deuren. Voor vrijblijvend advies kunt u altijd even contact opnemen met onze medewerkers. Een groot raam aan de voorzijde van de berging, of een kleiner raam in de wand, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten deuren die precies bij uw persoonlijke wensen aansluiten. Dubbele deuren, enkele deuren of schuifdeuren? Wij hebben een ruime keuze.

Kapschuur bouwen

Wij bieden de optie montage aan door heel Nederland en Belgie. Onze professionele montageteams nemen u graag het werk graag uit handen en bouwen uw kapschuur met eventueel de fundering vakkundig voor u op. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het bouwen van deze kapschuren / houten buitenverblijf op maat.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u graag vrijblijvend advies en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze verwarmde, overdekte showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. Als u van plan bent om onze showroom te komen bezoeken geven wij het advies mee om van te voren heel even te bellen of te mailen. Zo bent u er zeker van dat er een medewerker voor u beschikbaar is en u geholpen word. 

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina