Abonneren op RSS-feed

Houten woning kopenAltijd al een houten woning willen hebben? Net even iets anders dan de rest? Zo’n prachtige houten woning zoals in Scandinavië? Of liever een moderne houten woning met strakke lijnen? Bij de Blokhut specialist is alles mogelijk. Houten woningen en houten chalets zijn vergeleken met stenen modellen voordeliger. Het is een heerlijk gevoel om te verblijven in uw eigen thuis van hout. Deze woningen kunt u geheel naar eigen smaak samenstellen. Natuurlijk is het ook heel gaaf om één van deze houten huizen als 2e huis op een vakantiepark te plaatsen, of midden in de natuur waar u heerlijk kan genieten van de rust van buiten.
Onze professionele medewerkers geven u graag advies.  

Houten woning op maat

Bij onze houten woningen zijn zeer veel mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om een etage bij uw woning op te bouwen zodat u bijvoorbeeld op de 1e etage slaapkamers creëert of een hobbykamer. Ook is het mogelijk om verschillende kamers te creëren in uw eigen houten chalet. Zo kunt u na de bouw uw eigen keuken, woonkamer, badkamer etc. inrichten. U kunt kiezen tussen verschillende maten. Alle afmetingen zijn mogelijk omdat al onze bouwwerken worden gefabriceerd in onze eigen fabriek. Speciaal voor u.

Ramen en deuren houten woning

U heeft de mogelijkheid om zelf verschillende soorten en het aantal ramen en deuren te kiezen. U kunt altijd advies vragen aan één van onze medewerkers. Een groot raam aan de voorzijde, een klein raam in de topgevel, alles is mogelijk. Een enkele deur, een dubbele deur, een schuifdeur of een schuifpui aan de achterzijde? Ook dit behoort tot de mogelijkheden die wij u aanbieden.  

U heeft ook bij onze houten woningen de keuze uit verschillende daken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zadeldak of een plat dak. Ook kunt u kiezen uit verschillende dakbedekkingen. Dakshingles, metalen dakpan platen, etc. U heeft genoeg mogelijkheden.

Woning van hout laten bouwen

U kunt er natuurlijk voor kiezen dat u de houten woning door Blokhutspecialist laat opbouwen. Ons vakkundige montageteam zal er voor zorgen dat uw bouwwerk geheel vanaf de grond af wordt opgebouwd inclusief alle details. Het bouwwerk gecombineerd met een houten garage is tegenwoordig erg populair.

Houten woning bekijken in showroom

Heeft u nog twijfels en/of vragen? Neem dan gerust contact met ons op en laat u overtuigen! Onze medewerkers staan u graag te woord om u advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. Hier staan verschillende bouwwerken voor u opgebouwd. Wilt u een kijkje komen nemen? Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail of telefoon, dan zorgen wij ervoor dat er een collega beschikbaar is om u te helpen.