Abonneren op RSS-feed

Recreatiewoning kopenHouten recreatiewoning kopen

Bent u van plan een houten recreatiewoning te kopen voor privé doeleinden of voor de verhuur? Bij de Blokhut Specialist heeft u een ruime keuze en ongekende mogelijkheden om uw eigen recreatie woning samen te stellen met onze 3D configurator. Creeer uw (eigen) stulpje voor bijvoorbeeld de vakanties en de weekenden. Geniet ieder weekend of vakantie weer van uw eigen heerlijke, houten (tuin)huis. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment van o.a. Lugarde. Meer recreatiewoningen van hout zijn ook te bekijken op deze pagina: chalet en blokhut. Naast het leveren en/of monteren van een robuuste geisoleerde blokhut op maat kunnen we ook een schroeffundering voor u verzorgen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of opmerkingen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. We hebben meerdere woningen van hout in onze overdekte showroom staan volledig ingericht met een toilet, slaapkamer, badkamer, keuken en 2de verdieping. 

Houten recreatiewoning laten bouwen

Een recreatiewoning wordt bijna altijd uitgevoerd met meerdere kamerverdelingen, vloerisolatie, dakisolatie en soms ook met wanddisolatie. De afmeting van deze maatwerk blokhutwoning met een wanddikte van 44mm, 68mm of 90mm kan uitgevoerd worden in iedere gewenste afmeting tot wel 8x20 mtr met een dakhelling (zadeldak) tot 50 procent! Mede door deze enorme omvang is de montage een behoorlijke klus. Wij adviseren u ook om een houten recreatiewoning te laten bouwen door ons. Ons team bestaat uit 15 eigen timmermannen en bouwen de woning van hout vakkundig op met eventueel een schroeffundering / draaipalen fundering. Wij bouwen door heel Nederland en België.